تحولات منطقه

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از اعلام آمار نهایی ثبت‌نام دانش‌آموزان دوره‌های متوسطه اول و دوم تا ۱۵ آبان خبر داد.

باید نیمی از دانش‌آموزان در هنرستان‌های فنی، حرفه‌ای و کاردانش تحصیل کنند
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

سید مصطفی آذرکیش در خصوص آمار قطعی ثبت‌نام دانش‌آموزان متوسطه اول و دوم گفت: تکلیف مشخص است اما آمار قطعی ثبت‌نام این مقاطع تحصیلیt ۱۵ آبان مشخص می‌شود چرا که افرادی هنوز اطلاعاتشان کامل نیست و تا آن زمان ثبت اطلاعاتشان کامل خواهد شد. همچنین ممکن است دانش‌آموزی سر کلاس حضور و کلاس بندی او انجام اما در سامانه‌های مرتبط ثبت نشده باشد.

وی در خصوص برنامه‌های این معاونت در حوزه هدایت تحصیلی و تحقق هدایت ۵۰ درصدی دانش‌آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای در سال تحصیلی جاری افزود: برنامه‌های هدایت تحصیلی معاونت در طول سال در حال انجام است که شامل آگاهی بخشی به خانواده‌ها و دانش‌آموزان پایه نهم، معرفی رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش به دانش‌آموزان متوسطه اول به ویژه پایه‌های هشتم و نهم، برگزاری جلسات مربوط به آموزش خانواده، وبینارها و دوره‌های آموزشی برای مشاوران مدارس دوره متوسطه، برگزاری جشنواره‌ها و مسابقاتی با همین موضوعات، برگزاری نمایشگاه‌های دست سازه‌های هنرجویان هنرستان‌ها و معرفی قابلیت‌های آنان از جمله برنامه‌هایی است که در طول سال انجام می‌شود.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه حدود ۶۹۴ پژوهش‌ها نیز دایر است ادامه داد: نشست‌های تخصصی با اداره فنی و حرفه‌ای و کاردانش و اداره مشاوره در استان‌ها برگزار می‌شود،‌ همچنین تهیه فیلم و بروشور و کلیپ در طول سال در راستای افزایش سطح آگاهی خانواده‌ها و دانش آموزان بمنظور انجام هرچه بهتر هدایت تحصیلی صورت می‌گیرد.

آذرکیش با بیان اینکه از نیمه دوم مهر ۱۴۰۴، برای داشتن مهری آرام، بی دغدغه و منظم در سال ۱۴۰۵، فعالیت‌ها در قالب تفاهم‌نامه‌هایی با ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها منعقد می‌شود گفت: در این راستا، براساس تکالیف برنامه هفتم توسعه و نقشه راه اجرایی سازی سند تحول بنیادین آموزش پرورش، برنامه‌هایی را وزیر آموزش و پرورش به مجلس شورای اسلامی ارائه کردند که در قالب سامانه‌ای با عنوان سامانه «برنامه‌ریزی وزارت آموزش و پرورش» ثبت می‌شود؛ برش کشوری و استانی و منطقه‌ای در آن وجود دارد تا کمکی به توسعه متوازن در دوره متوسطه و چگونگی ایجاد این توازن درون‌شاخه‌ای صورت گیرد.

وی با بیان اینکه طبق جدول ۲۰ برنامه هفتم توسعه تا پایان برنامه هفتم باید نیمی از دانش‌آموزان دوره دوم متوسطه در هنرستان‌های فنی، حرفه‌ای و کاردانش تحصیل کنند ادامه داد: هدف گذاری و برنامه‌ریزی هدایت تحصیلی از نیمه دوم مهر شروع شده است؛ همچنین معرفی رشته‌ها در سایت و پورتال‌های وزارت آموزش و پرورش و سایت‌های مرتبط در دفاتر زیر مجموعه معاونت متوسطه و هم در پیام رسان شاد کلیپ‌ها و فیلم‌هایی برای معرفی رشته‌ها و ارتقای سطح آگاهی دانش آموزان وجود دارد. تلاش می‌کنیم دسترسی برای کسب اطلاعات بیشتر دانش‌آموزان در جهت انتخاب رشته آگاهانه تر را فراهم کنیم.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در تمامی مناطق آموزشی، کارشناسان مرتبط آمادگی کافی برای پاسخگویی به سوالات احتمالی خانواده‌ها را دارند عنوان کرد: براساس اسناد بالادستی برای آنکه بتوانیم در حوزه‌های مختلفی که در سیاست‌های کلان نظام وجود دارد، دانش آموزان اطلاعات کافی و علاقه ‌مندی داشته باشند و بتوانند فعالیت کنند، با همکاری سازمان فضایی کشور، دو تا از قطب‌های پژوهش سراهای کشور که به نوعی این فعالیت را راهبری و مدیریت می کنند، آنچه که انجام می دهیم این است که تناسبی بین فعالیت‌ها و اسناد بالادستی ایجاد شود که این اتفاق در مورد صنعت فضایی در حال ایجاد است.

آذرکیش اظهار کرد: اگر برنامه‌هایی مانند مهارت‌آموزی، آموزش هوش مصنوعی، جشنواره خوارزمی، فعالیت‌های پژوهشی پژوهش‌سراها و دیگر برنامه‌های کیفیت‌بخشی اجرا می‌شوند، باید در راستای اهداف کلان نظام آموزش و پرورش و در راستای افزایش پویایی، نشاط و تجربه یادگیری مؤثرتر در میان دانش‌آموزان باشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha