تحولات منطقه

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزیر نیرو گفت: با برنامه‌ریزی صورت گرفته، تکمیل پروژه‌های سدسازی در استان بوشهر سرعت می‌گیرد.

تکمیل پروژه‌های سدسازی در استان بوشهر سرعت می‌گیرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

یزدان رضایی در نشست بررسی مسائل آب استان بوشهر اظهار کرد: امروز بازدیدهایی از طرح‌های حوزه آب و برق استان بوشهر داشتیم و روند اجرا، چالش‌ها و مشکلات آنها بررسی شد.

وی اضافه کرد: امروز از آب‌شیرین‌کن وحدتیه، مجتمع آبرسانی خیرآباد، سد دالکی، سد تنگ ارم، سد دهرود، پروژه برق بخش ارم، سد باهوش و … بازدید داشتیم.

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزیر نیرو بیان کرد: سد دالکی از مهمترین پروژه‌های استان است که نقش مهمی در آبیاری نخیلات دارد و تکمیل آن مطالبه جدی مردم است.

وی تکمیل طرح‌های سدسازی در استان بوشهر را بسیار مهم دانست و از تلاش برای تسریع در تکمیل این پروژه‌ها با تأمین اعتبارات مورد نیاز از محل منابع مختلف اعتباری خبر داد.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha