تحولات منطقه

مدیرکل دامپزشکی خراسان‌شمالی گفت: یکهزار و ۵۰۱ تن گوشت قرمز نیمه نخست امسال در کشتارگاه های استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۴.۳ درصد افزایش یافت.

تولید گوشت قرمز در خراسان‌شمالی ۱۴.۳ درصد افزایش یافت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، حمید رمضانی در این خصوص اظهار کرد: این میزان گوشت با کشتار ۳۳ هزار و ۵۴۴ راس دام سبک و سنگین تولید شده است.

وی افزود: از این تعداد ۳۰ هزار و ۲۴۹ راس دام سبک و سه هزار و ۲۹۵ نیز راس دام سنگین بوده است که در کشتارگاه ها با نظارت بازرسان کشتار شد.

مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی یادآور شد: میزان تولید گوشت قرمز در نیمه نخست پارسال نسبت به مدت مشابه سال ماقبل ۴۲ درصد کاهش داشت.

تولید ۲۰ هزار و ۲۳۶ تن گوشت مرغ

رمضانی گفت: نیمه نخست امسال با کشتار ۱۰ میلیون و ۸۲۹ هزار قطعه مرغ، ۲۰ هزار و ۲۳۶ تن گوشت مرغ تولید شد.

وی افزود: این در حالی است که نیمه نخست پارسال با کشتار ۱۱ میلیون و ۸۲ هزار و ۶۰۶ قطعه مرغ ۲۰ هزار و ۹۸۳ تن گوشت مرغ تولید شده بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha