تحولات منطقه

۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۵
کد خبر: ۱۱۰۵۷۶۰

وزیر کشور جمهوری تاجیکستان وارد فرودگاه شهید بهشتی اصفهان شد و در پاویون مورد استقبال استاندار اصفهان قرار گرفت.

سفر وزیر کشور تاجیکستان به اصفهان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرلشکر رمضان رحیم زاده وزیر کشور تاجیکستان در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان مورد استقبال مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان و هیأت همراه قرار گرفت.

مهدی جمالی نژاد، استاندار اصفهان در محل پاویون فرودگاه شرحی مختصری از استان ارائه کرد و بر افزایش زمینه همکاری اقتصادی اصفهان و تاجیکستان تاکید کرد و گفت: امروز زنان فعال اقتصادی اصفهان همایشی با رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی دارند و ما تاکید بر گسترش ارتباطات بخصوص فرهنگی، تجاری و اقتصادی بین دو کشور بخصوص اصفهان و تاجیکستان داریم.

وی ادامه داد: دو کشور ایران و تاجیکستان، مشترکات فرهنگی، زبان، تمدن زیادی دارند و قرار است، مشارکات و روابط فی مابین مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.

جمالی نژاد تصریح کرد: وزیر کشور تاجیکستان قرار است پس از جلسه با مقامات استانی اصفهان و بازدید از چندین آثار تاریخی اصفهان و بازدید از مقبره صائب و خواجه نظام الملک برای شرکت در چهارمین نشست اجلاس وزرای کشور عضو اکو راهی تهران شود.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha