تحولات منطقه

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کلات گفت: عامل انسانی سبب آتش‌سوزی در جنگل‌های «ارس» هزار مسجد خراسان رضوی شد و این حریق با در برگرفتن ۱۵ هکتار اراضی باعث از بین رفتن هزار نهال ارس شد.

۱۵ هکتار از اراضی هزار مسجد سوخت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، مجید بهشتی در این خصوص افزود: آتش‌سوزی روز گذشته در عرصه‌های حاشیه جنگل‌های ارس هزار مسجد ناشی از بی‌احتیاطی انسانی بوده است.

وی بیان کرد: این آتش‌سوزی پس از افزون بر چهار ساعت تلاش مستمر اطفاء شد و بر اثر آن حدود ۱۵ هکتار از اراضی طبیعی و ۸۰۰ تا هزار نهال درختچه ارس از بین رفتند.

با بیان اینکه منشا این آتش‌سوزی عامل انسانی بوده است، بیان کرد: طبق بررسی‌ها، چند نفر در منطقه اقدام به روشن کردن آتش برای تهیه چای کرده بودند و با توجه به وزش طوفان و باد شدید، شعله‌ها گسترش یافت و به عرصه‌های اطراف سرایت کرد.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کلات با قدردانی از همکاری دستگاه‌های مختلف و مردم منطقه خاطر نشان کرد: با همدلی و حضور داوطلبان مردمی، شوراهای روستاها، دهیاران، نیروهای هلال احمر و هماهنگی فرمانداری کلات، حدود ۸۰ نفر در مهار آتش فعالیت کردند.

به گفته وی، خوشبختانه از گسترش حریق به بخش‌های اصلی و انبوه جنگل‌های ارس هزار مسجد جلوگیری شد.

بهشتی افزود: پس از عملیات مهار آتش، نیروهای منابع طبیعی تا پایان روز برای بررسی کامل عرصه و اطمینان از خاموشی کامل حریق در محل حضور داشتند.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کلات تاکید کرد: بی‌احتیاطی در روشن کردن آتش در طبیعت حتی برای امور جزیی مانند تهیه چای، می‌تواند خسارات سنگین و جبران‌ناپذیر به منابع طبیعی و پوشش گیاهی منطقه وارد کند. از شهروندان و گردشگران خواسته می‌شود در شرایط جوی حساس از روشن کردن هرگونه آتش در عرصه‌های طبیعی خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha