تحولات منطقه

۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۹
کد خبر: ۱۱۰۶۴۹۸

برانکو ایوانکوویچ سرمربی سابق تیم ملی ایران و پرسپولیس از دنیای مربیگری خداحافظی کرد.

برانکو از دنیای فوتبال خداحافظی کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در هفته‌های اخیر خبرهای مبنی بر حضور مجدد برانکو ایوانکوویچ سرمربی کروات و محبوب پرسپولیس بر روی نیمکت این تیم به گوش می‌رسید. این مربی ۷۲ ساله پیشنهاد سرخ‌پوشان را برای دومین مقطع نپذیرفت و اعلام کرد قصدی برای حضور بر روی نیمکت تیم باشگاهی ندارد.

برانکو در گفت‌وگوی اخیرش با نشریه Tportal کرواسی اعلام کرده: بس است. دیگر در سنی قرار ندارم که بخواهم هی بخواهم سفر کنم و به این طرف و آن طرف بروم. می‌خواهم برای خانواده و دوستان وقت بیشتری بگذارم.

برانکو در ۹ بهمن ۱۳۸۰ به‌عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران انتخاب شد و در جام جهانی فوتبال ۲۰۰۶ سرمربی تیم ایران نیز بود. او تیم فوتبال امید ایران را در بازی‌های آسیایی ۲۰۰۲ قهرمان کرد.

او در هفدهم فروردین ماه سال ۱۳۹۴ هدایت پرسپولیس را برعهده گرفت. او چهلمین سرمربی تاریخ پرسپولیس، پنجمین کروات و چهاردهمین مرد خارجی نیمکت پرسپولیس بود. او با پرسپولیس به ۳ عنوان قهرمانی لیگ برتر، ۳ سوپرجام یک جام حذفی و یک نایب قهرمانی آسیا رسید.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha