تحولات منطقه

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی، از دستور اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال خط اعتباری ویژه برای حمایت از بانوان کار آفرین استان مرکزی خبر داد.

اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال خط اعتباری برای حمایت از بانوان کارآفرین استان مرکزی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

نادرقلی ابراهیمی روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته اینجانب در مجلس شورای اسلامی برای تقویت جایگاه بانوان در عرصه‌های فناوری و نوآوری، مدیرعامل صندوق نوآوری و شکوفایی کشور دستور اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال خط اعتباری ویژه برای حمایت از بانوان کارآفرین استان مرکزی را صادر کرد.

وی بیان کرد: بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، سهم بانوان استان مرکزی در مدیریت شرکت‌های دانش‌بنیان در وضعیت مناسبی قرار ندارد و این در حالی است که این استان ظرفیت‌های بالایی در حوزه علم، فناوری و کارآفرینی دارد و برخورداری از حمایت‌های ساختاری و مالی می‌تواند به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان استان و حضور موثر بانوان در زیست‌بوم نوآوری کشور کمک کند.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از ابتدای دوره نمایندگی، پیگیری‌های ویژه‌ای برای حمایت از بانوان در حوزه کارآفرینی و اشتغال انجام شده که در این راستا، می‌توان به حضور مشاور امور بانوان معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در استان، برگزاری جلسه با معاون امور بانوان رئیس‌جمهور و همچنین جلسات متعدد با مدیرعامل صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد.

ابراهیمی عنوان کرد: اقدام صورت گرفته در راستای حمایت از بانوان کار آفرین استان مرکزی، می‌تواند زمینه‌ساز شکوفایی ظرفیت‌های علمی، فناورانه و کارآفرینانه زنان در این استان باشد.

وی تاکید کرد: این اقدام در چارچوب سیاست‌های حمایت از اقتصاد دانش‌بنیان و توانمندسازی زنان در عرصه‌های نوآوری و فناوری است و می‌تواند الگویی برای سایر استان‌ها در مسیر توسعه متوازن اشتغال بانوان و حمایت از ایده‌های نوآورانه باشد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha