وداع با آقای شهید ایران

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن پیش‌بینی ۵ روز جو پایدار و آسمانی صاف برای اغلب مناطق کشور از کاهش کیفیت هوا در نوار شرقی کشور خبر داد و تاکید کرد که تحلیل نقشه‌های هواشناسی تنها نشان دهنده بارش باران در استان گیلان است.

ثبات آب و هوا در بیشتر نواحی/ بارش پراکنده تنها در یک استان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

صادق ضیاییان در گفت‌وگویی بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری اظهار کرد:‌ پیش‌بینی سازمان هواشناسی نشان داد که اغلب مناطق کشور در مدت پنج روز آینده، با جوی پایدار و آسمانی صاف همراه خواهند بود و تنها در طول روز جاری امروز چهارشنبه (۱۴ آبان) برخی نقاط از استان گیلان بارش پراکنده خواهد داشت.

وی افزود: علاوه بر این در طول امروز، نوار شرقی و برخی نقاط جنوب شرق نیز با وزش باد شدید همراه می‌شود که این شرایط گاهی همراه با گردوخاک و کاهش کیفیت هوا خواهد بود.

ضیاییان ضمن شرح پیش‌بینی هواشناسی از شرایط ناآرام دریاها، توضیح داد: امروز دریای خزر شرق خلیج فارس تنگه هرمز و در طول دو روز آینده (پنجشنبه و جمعه) دریای عمان مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا پنجشنبه (۱۵ آبان) صاف همراه با غبار محلی گاهی وزش باد ملایم با کمینه دمای ۱۰ و بیشینه دمای ۱۹ درجه سانتیگراد خواهد بود. همچنین جمعه (۱۶ آبان) هوای تهران صاف همراه با غبار محلی پیش‌بینی می‌شود و کمینه و بیشینه دما در این روز به ترتیب به ۱۱ و ۲۰ درجه سانتیگراد می‌رسد.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس‌فردا (۱۵ و ۱۶ آبان) اهواز با بیشینه دمای ۳۳ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین و شهرکرد با کمینه دمای ۵- و ۴- درجه سانتی‌گراد سردترین مراکز استان کشور خواهند بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha