تحولات منطقه

۱۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۷
کد خبر: ۱۱۰۸۳۳۴

سومین ناو هواپیمابر چین طی مراسمی رسمی با حضور رئیس جمهور این کشور عملیاتی شد.

ناوهواپیمابر «فوجیان» چین عملیاتی شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به نقل از النشره، سومین ناو هواپیمابر چین طی مراسمی رسمی با حضور رئیس جمهور این کشور عملیاتی شد.

خبرگزاری رسمی شینهوا روز جمعه گزارش داد که شی جین‌پینگ، رئیس جمهور چین، در مراسم راه‌اندازی و تحویل پرچم ناو فوجیان در استان هاینان شرکت کرد و برای بازدید از این ناو سوار آن شد.

فوجیان سومین ناو هواپیمابر چین است که دارای عرشه پرواز مسطح و منجنیق‌های الکترومغناطیسی برای برخاستن است که آن را به یک سلاح دریایی بالقوه بسیار قدرتمندتر از دو ناو هواپیمابر ابتدایی طراحی شده توسط روسیه تبدیل می‌کند.

فوجیان قادر خواهد بود جنگنده‌های جت مسلح به مراتب بیشتر و سنگین‌تری را نسبت به ناوهای هواپیمابر لیائونینگ و شاندونگ که کوچکتر هستند و برای پرتاب هواپیما به رمپ متکی هستند، حمل کند.

در آزمایش‌های دریایی پیش از راه‌اندازی، نیروی دریایی چین نسخه جدید جنگنده رادارگریز J-۳۵، یک هواپیمای هشدار زودهنگام از نوع KJ-۶۰۰، و همچنین نوعی از جنگنده J-۱۵ قدیمی خود را روی این ناو آزمایش کرد.

ورود ناو هواپیمابر فوجیان به خدمت، نقطه عطفی در تلاش شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، برای نوسازی ارتش چین و تقویت قدرت دریایی این کشور، در بحبوحه تنش‌ها با تایوان و اختلافات منطقه‌ای بر سر حاکمیت در دریای چین جنوبی است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha