تحولات منطقه

مردم شهرستانهای غرب خراسان رضوی تقاضای راه‌اندازی مجدد قطار محلی آزادوار – مشهد را دارند.

توقف حرکت قطار محلی آزادوار-مشهد و مشکلات مردمی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، علی‌اکبر صباغی، رئیس شورای اسلامی شهر سلطان‌آباد، مرکز شهرستان خوشاب، با انتقاد از تداوم تعطیلی قطار محلی آزادوار – مشهد، خواستار توجه جدی مسئولان و راه‌اندازی مجدد این قطار شد.

صباغی با گلایه از عملکرد مدیران راه‌آهن خراسان رضوی گفت: تا سال ۱۳۹۹ قطار محلی آزادوار – مشهد فعال بود و هر روز صبح ۳۰۰ نفر از مسافران شهرستان‌های آزادوار، جوین، جغتای، سبزوار، خوشاب و نیشابور را به مشهد منتقل و عصر همان روز به شهرهای خود بازمی‌گرداند. این قطار نقش مهمی در تسهیل رفت‌وآمد مردم منطقه برای انجام امور روزمره در مرکز استان ایفا می‌کرد.

وی افزود: در دوران شیوع ویروس کرونا و اعمال محدودیت‌های بهداشتی، تردد این قطار به‌صورت موقت متوقف شد، اما با گذشت چند سال و پیگیری‌های مکرر فرمانداران، مسئولان محلی و نمایندگان مردم، هنوز خبری از راه‌اندازی دوباره قطار محلی آزادوار – مشهد نیست.

رئیس شورای شهر سلطان‌آباد با اشاره به اهمیت این خط محلی گفت: بزرگ‌ترین مزیت این قطار، تسهیل رفت‌وآمد روزانه مردم منطقه به مشهد و همچنین کاهش تردد خودروهای شخصی در محور پرحادثه نیشابور – سبزوار – خوشاب – مشهد است؛ مسیری که هر سال جان بیش از ۲۰ نفر از هم‌وطنان را می‌گیرد.

صباغی در پایان از وزیر راه و شهرسازی و مدیران راه‌آهن خراسان رضوی خواست تا با در نظر گرفتن نیاز و مطالبه مردم شهرستان‌های غرب خراسان رضوی، هرچه سریع‌تر زمینه راه‌اندازی مجدد قطار محلی آزادوار – مشهد را فراهم کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha