تحولات منطقه

تازه‌ترین نشست «عصر روشن» به بررسی چرایی و چگونگی توجه سازمان جهانی «بریکس» به ادبیات می پردازد.

انجمن نویسندگان بریکس در ایران آغاز به کار می کند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، این نشست که با شعرخوانی جمعی از شاعران، معرفی برخی از کتاب‌های شعر تازه انتشار یافته و گفت‌وگوی اهالی ادبیات و موسیقی از شهرهای مختلف همراه خواهد بود، روز جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ از ساعت ۱۷ در تالار استاد امیرخانی خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد.

در نشست «عصر روشن» که در خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد، نهاد غیر دولتی «انجمن نویسندگان بریکس در ایران» موجودیت خود را اعلام خواهد کرد.

بریکس نام یک سازمان جهانی بین‌المللی با عضویت کشورهای برزیل، روسیه، هند، چین، آفریقای جنوبی، مصر، اتیوپی، امارات متحده عربی، اندونزی، بولیوی، نیجریه و ایران است. این سازمان در سال ۲۰۰۹ میلادی برای برجسته‌سازی فرصت‌های سرمایه‌گذاری، روابط دوجانبه و یاری متقابل توسط قدرت‌های نوظهور اقتصادی، مشخصاً برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی شکل گرفت و کشورهای دیگر به مرور - ازجمله ایران در سال ۲۰۲۴ - به آن پیوستند.

یکی از وجه‌های جالب توجه بریکس، برپایی رویدادهای رقابتی در حوزه شعر و داستان است. «عصر روشن» بر آن شده تا در یکی از نشست‌های خود، چرایی توجه این سازمان اقتصادی را به مقوله ادبیات بررسی کند. همچنین این موضوع تشریح خواهد شد که مشارکت در فعالیت‌های ادبی بریکس، از دو مسیر دولتی و غیر دولتی امکان‌پذیر است.

حضور در این نشست که میزبانی آن را علیرضا بهرامی و افسانه حسنیه برعهده دارند، برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha