تحولات منطقه

رئیس فدراسیون تکواندو با ابراز رضایت از عملکرد تیم اعزامی به بازی‌های کشورهای اسلامی تاکید کرد که سرمایه‌گذاری روی جوان‌ها ادامه خواهد داشت. 

ساعی: از عملکرد تکواندوکاران رضایت دارم؛ همچنان روی جوان‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

هادی ساعی درباره عملکرد تیم تکواندو ایران در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی در ریاض عربستان که با کسب دو مدال طلا، دو نقره و چهار برنز همراه شد، گفت: امروز توسط ملیکا میرحسینی به مدال برنز رسیدیم و در نهایت در بخش آقایان با یک مدال طلا، یک نقره و یک برنز و همچنین در بخش خانم‌ها با یک مدال طلا، یک نقره و سه برنز، این رویداد را به پایان رساندیم.

وی افزود: از تمام مربیان و بازیکنان و ارکان فدارسیون تکواندو صمیمانه تشکر می‌کنم که با تلاش و همدلی همه این افراد، نتایج شایسته‌ای را کسب کردیم.

رئیس فدراسیون تکواندو، بیان کرد: تیم دوم خودمان را به این مسابقات اعزام کردیم. بین ملی‌پوشان بازیکنان ١٧ و ١٩ ساله‌ای داشتیم که نوید روزهای درخشانی را برای آینده می‌دهند.

ساعی با تاکید بر ادامه سرمایه‌گذاری روی بازیکنان جوان، تصریح کرد: با برنامه‌ریزی دقیق به این مسابقات آمدیم. قبل از پیکارهای جهانی، استراتژی میدان دادن به جوانان را اتخاذ کردیم و ثمره آن را دیدیم.

وی افزود: این بازیکنان جوان را رها نخواهیم کرد. آنها سرمایه ورزش ما هستند و در مسابقاتی که پیش‌رو داریم، همچنان به جوان‌ها میدان خواهیم داد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha