تحولات منطقه

شهردار بروجرد گفت: پس از اعلام گم‌شدن مقادیری از طلاهای یک خانواده در میان زباله‌ها، نیروهای شهرداری بلافاصله عملیات جست‌وجو در محل دفن زباله‌ها را آغاز کردند و در کمتر از ۶ ساعت موفق به یافتن و بازگرداندن طلاها به صاحبشان شدند.

پیدا شدن طلاهای گمشده یک خانواده بروجردی در محل دفن زباله‌ها
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

یحیی عیدی بیرانوند روز سه شنبه اعلام کرد: به‌محض اطلاع از گزارش یک خانواده مبنی بر گم‌شدن طلاهایشان در میان زباله، عملیات پایش و جست‌وجو توسط کارکنان شهرداری در محل دفن زباله‌ها آغاز شد.

وی با اشاره به بررسی حدود ۲۷۰ تن زباله در جریان این عملیات افزود: با همت نیروهای سازمان مدیریت پسماند، پس از حدود ۶ ساعت تلاش بی‌وقفه، یکی از کارگران موفق شد کیسه حاوی طلاها را پیدا و تحویل دهد.

شهردار بروجرد بیان کرد: ارزش طلاهای پیدا شده حدود ۵۰ میلیارد ریال اعلام شده که به صاحبان آن بازگردانده شد.

عیدی بیرانوند اضافه کرد: کارگر پاک‌دست شهرداری که طلاها را پیدا کرده بود، در شرایطی قرار داشت که همسرش در بیمارستان بستری و خود نیز در تنگنای مالی بود. با این حال، او با صداقت و مسوولیت‌پذیری دارایی‌های گمشده را تحویل داد.

وی ادامه داد: صاحب طلاها نیز در اقدامی انسانی، هزینه‌های کامل درمان همسر این کارگر را پرداخت و از کارکنان شهرداری به‌ویژه از این کارگر درستکار، تجلیل و قدردانی به عمل آورد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha