تحولات منطقه

سرپرست دفتر توانمندسازی کودکان بهزیستی توضیحاتی درباره علت طولانی شدن نوبت‌ها در روند فرزندخواندگی ارائه داد.

دلیل طولانی شدن نوبت‌ها در روند فرزندخواندگی چیست؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حمیدرضا الوند، با بیان اینکه «در کشور برای هر کودک واجد شرایط معمولاً چندین متقاضی وجود دارد» گفت: این موضوع سبب می‌شود برخی خانواده‌ها ماه‌ها یا حتی بیش از یک سال در نوبت بمانند، بخصوص خانواده‌هایی که متقاضی دختر یا کودک زیر سه سال هستند.

وی ادامه داد: چون تعداد متقاضیان دختر بیشتر است، دختربچه‌ها سریع‌تر به سرپرستی می‌روند و به همین دلیل خانواده‌هایی که فقط دختر می‌خواهند، منتظر می‌مانند.

سرپرست دفتر مراقبت و توانمندسازی کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور اظهار کرد: از زمان ثبت اطلاعات کامل در سامانه تا دعوت به مشاوره معمولاً دو هفته زمان لازم است. ادامه روند بستگی دارد به تکمیل مدارک، گزارش مددکار، تصمیم کارگروه تخصصی و در نهایت وجود کودک واجد شرایط در استان.

وی در پایان گفت: نمی‌توان پیش‌بینی قطعی کرد که چه زمانی کودک مناسب یک خانواده پیدا می‌شود اما به محض وجود مورد مناسب، به آن ها خبر می‌دهیم.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha