تحولات منطقه

رئیس جمهور لبنان اعلام کرد: اقدام اسرائیل در هدف قرار دادن ضاحیه جنوبی بیروت، گواهی دیگر بر بی‌توجهی تل‌آویو به توقف تجاوزات علیه لبنان است.

عون: اسرائیل تمامی درخواست‌ها برای توقف تجاوزات علیه لبنان را رد کرده است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

«میشل عون»، رئیس‌جمهور لبنان هدف قرار دادن ضاحیه جنوبی بیروت از سوی اسرائیل طی بعدازظهر امروز و هم‌زمانی این تجاوز با سالگرد استقلال لبنان را گواهی دیگر بر بی‌اعتنایی تل‌آویو به درخواست‌های مکرر برای توقف تجاوزات علیه لبنان دانست.

به نقل از النشرة، رئیس‌جمهور لبنان در بیانیه‌ای تأکید کرد که اسرائیل تمامی درخواست‌ها برای توقف حملات و همچنین اجرای قطعنامه‌های بین‌المللی و تمامی تلاش‌ها و ابتکارات مطرح‌شده برای پایان دادن به تنش‌ها و بازگرداندن ثبات نه تنها به لبنان، بلکه به سراسر منطقه را رد کرده است.

ژوزف عون با اشاره به پایبندی لبنان به آتش‌بس طی تقریباً یک سال گذشته و ارائه ابتکارات متعدد، مجدداً از جامعه جهانی خواست تا مسئولیت خود را پذیرفته و با قدرت و جدیت در روند توقف تجاوزات علیه لبنان و مردم آن مداخله کند.

وی افزود، این اقدام برای جلوگیری از هرگونه تشدید تنش که منطقه را به سمت بی‌ثباتی سوق دهد و نیز برای جلوگیری از ریخته شدن خون بیشتر، ضروری است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha