تحولات منطقه

توصیف شگفت‌انگیز امام رضا (ع) از سیمای موعود آخرالزمان: معجزه زمان در چهره‌ای که بیننده آن را چهل ساله یا جوان‌تر می‌پندارد.

حدیث روز: پیرِ سن، جوانِ سیما
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

‏در روایتی معتبر که اباصلت هروی از امام رضا علیه‌السلام نقل می‌کند، امام هشتم در پاسخ به پرسشی درباره نشانه‌های قائم آل محمد(عج) در هنگام قیام، به یک ویژگی ظاهری منحصربه‌فرد و معجزه‌آسا اشاره می‌فرمایند. بر اساس این حدیث، حضرت مهدی(عج) با وجود آنکه از نظر سنی پیر و کهنسال هستند(شیخ السن)، سیمایی جوان و شاداب (شاب المنظر) دارند، به‌گونه‌ای که هر بیننده‌ای ایشان را فردی چهل ساله یا حتی جوان‌تر تصور خواهد کرد؛ نشانه‌ای که هم بر قدرت لایزال الهی در حفظ حجت خود دلالت دارد و هم نمادی از تجمیع حکمتِ قرون و انرژیِ جوانی برای رهبری قیام جهانی است.

متن حدیث به شرح زیر است:

امام رضا علیه السلام:

«قُلتُ لِلرِّضا علیه‌‏السلام: ما عَلاماتُ القائِمِ مِنکُم إذا خَرَجَ؟ قالَ: عَلامَتُهُ أن یَکونَ شَیخَ السِّنِّ شابَّ المَنظَرِ، حَتّی إنَّ النّاظِرَ إلَیه لَیَحسَبُهُ ابنَ أربَعینَ سَنَةً أو دونَها».

ـ به نقل از ابو صَلت هِرَوی ـ: به امام رضا علیه‌‏السلام گفتم: نشانه‌‏های قائم شما، آن گاه که قیام می‌‏کند، چیست؟ فرمود: «نشانه‌‏اش آن است که پیر سن و جوان‏‌سیماست، چنان که هر کس به وی می‌‏نگرد، او را چهل‌ساله یا کمتر می‌‏انگارد».

(کمال الدین : ص٦٥٢ ح١٢)

منبع: قدس آنلاین

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha