تحولات منطقه

۹ آذر ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۶
کد مطلب: ۱۱۱۳۷۲۰

تیم ملی کاراته ایران در مجموع دو بخش مردان و زنان با کسب سه مدال رنگارنگ به مقام نایب قهرمانی رقابت‌های جهانی دست یافت.

کاراته ایران نایب قهرمان جهان شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

رقابت‌های کاراته قهرمانی جهان که از روز پنجشنبه با حضور نمایندگان ۸۷ کشور در قاهره مصر آغاز شد، امشب با برگزاری دیدارهای رده‌بندی و فینال اوزان مختلف به پایان رسید.

تیم ایران که ۱۰ سهمیه (پنج نفر در بانوان و پنج نفر آقایان) برای حضور در این پیکارها داشت، با طلای تاریخی آتوسا گلشادنژاد، مدال نقره صالح اباذری و برنز سارا بهمنیار به کار خود در این رویداد معتبر پایان داد.

در پایان و در مجموع دو بخش بانوان و آقایان، مصر میزبان این رقابت‌ها با ۳ طلا و یک برنز بر سکوی قهرمانی تکیه زد و به سلطه ژاپن پایان داد.

ایران به همراه ایتالیا، ترکیه و ژاپن مشترکا با کسب یک طلا، یک نقره و یک برنز به مقام نایب قهرمانی رسیدند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha