تحولات منطقه

۱۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۷
کد خبر: ۱۱۱۴۶۶۵

مصطفی مستور در ادامه برگزاری مَستر کلاس‌هایش این‌بار در رشت کارگاه نویسندگی یک‌روزه برگزار می‌کند.

کارگاه نویسندگی مصطفی مستور در رشت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، این کارگاه با عنوان «در آستان داستان؛ چرا می‌نویسیم؟ چه‌گونه می‌نویسیم؟» روز چهارشنبه ۱۹ آذر ساعت ۱۷ تا ۲۰ در کتاب اردیبهشت رشت برای علاقه‌مندان به نویسندگی برگزار خواهد شد.

مصطفی مستور پیش از این مَستر کلاس‌هایش را با همکاری نشر چشمه در شهرهای اهواز، اردبیل، مشهد، شیراز و تهران برگزار کرده بود که با استقبال خوانندگان و علاقه‌مندان به کتاب و امر نوشتن روبرو شد.

مستور؛ نویسنده و مترجمی است که به نگاه اگزیستانسیال‌اش (هستی گرایانه) در داستان معاصر فارسی شهره است. مایه‌های فلسفی داستان‌هایش از امتیازهای ویژه‌ نوشتار اوست و البته توانایی‌هایش در سبک‌پردازی که از او نویسنده‌ای خوش‌خوان با جذابیت‌های تکنیکی ساخته است. بسیاری از منتقدان بر سه موتیف «عشق»، «شک» و «مرگ» به عنوان بن‌مایه‌های اساسی نوشته‌های او دست گذاشته‌اند. آثار او به زبان‌های عربی، ترکی، انگلیسی و ... نیز ترجمه شده است. اما او علاوه بر نوشتن داستان، به ترجمه و تدریس داستان نیز به‌صورت جدی پرداخته است. ترجمه‌هایش از آثار ریموند کارور (داستان‌نویس صاحب‌سبک آمریکایی) در معرفی این نویسنده به جامعه‌ فارسی‌زبان بسیار موثر بوده است.

همچنین کتاب‌های تالیفی مستور درباره‌ داستان‌نویسی در کنار کارگاه‌هایی که او در این باره برگزار می‌کند حکایت از تلاش‌های آموزگاری دارد که می‌خواهد اندوخته‌های خود را به نسل‌های بعدی منتقل کند.

آخرین اثر او با عنوان «سمت روشن زندگی» که در نشر چشمه منتشر شد با اقبال مخاطبانش همراه شد و در بازه زمانی دو ماه به چاپ هفتم رسید.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha