تحولات منطقه

ملی‌پوش شنای ایران در خصوص تجربه‌اش از بازی‌های کشورهای اسلامی گفت: نزدیک به ۵۰ درصد مدال‌های ترکیه که به کسب مقام اول آن‌ها کمک بسیاری کرد، مربوط به رشته شنا بود و این مسئله نشان دهنده اهمیت شنا در بازی‌های المپیک و شبه المپیک است.

رشیدپور: ترکیه با مدال‌های شنا در بازی‌های کشورهای اسلامی اول شد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

ملی‌پوشان شنا ایران به عنوان نمایندگان یکی از مهم‌ترین ورزش‌های حاضر در رقابت‌های المپیکی؛ در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی ریاض موفق شدند ۵ مدال کسب کنند. سامیار عبدلی اولین طلای کاروان ایران را کسب کرد و در کرال پشت، هومر عباسی یک مدال نقره. محمد غلامی و محمد قاسی نیز در ۲۰۰ متر آزاد و ۲۰۰ متر پروانه مدال‌های برنز را بدست‌آوردند. در رقابت‌ ۴ در ۲۰۰ متر مختلط تیمی نیز ملی‌پوشان کشورمان با ترکیب محمد قاسمی، محمد مهدی غلامی، علی رشید پور و متین سهران به جایگاه سوم دست پیدا کرد.

علی رشیدپور در خصوص کسب این مدال، اظهار داشت: ۵ روز روز درگیر مسابقات بودیم و من در ماده‌های ۴×۲۰۰ متر آزاد، ۲۰۰ متر آزاد و ۴۰۰ متر آزاد شرکت کردم و تیم ایران موفق شد در ماده ۴×۲۰۰ متر آزاد مدال برنز کسب کند. از سوم فروردین زیر نظر جان‌اونسوی، اردویی تقریبا هشت ماهه را پشت سر گذاشتیم. سرمربی تیم هنگام اعزام ما به آنفولانزایی مبتلا شد که حتی قادر به سوار شدن هواپیما نیز شد و به همین دلیل نتوانست در این رقابت‌ها کنار ما باشد.

وی ادامه داد: در دوره قبلی بازی‌های کشورهای اسلامی، تیم ایران فقط در یک ماده شنا، مدال برنز کسب کرد اما این دوره پنج مدال کسب کردیم. جا دارد از تمام عوامل برگزاری این اردو تشکر کنم. اکثر بچه‌ها خوب بودند و پروسه‌ای که باید طی می‌کردیم انجام شد. مسابقه بعدی ما هم بازی‌های آسیایی ناگویا است که فعلاً مشخص نیست چطور باید برای آن تمرین کنیم. یک استراحت ۲ هفته‌ای داریم و بعد از آن دوباره تمرینات را از سر می‌گیریم.

ملی‌پوش شنای ایران با اشاره به میزان آمادگی لازم برای بازی‌های آسیایی ناگویا عنوان کرد: اگر بتوانیم همین اردوی‌های متمرکز و حتی خارجی را ادامه بدهیم، صددرصد می‌توانیم در فینال ناگویا نیز حضور داشته باشیم و حتی در برخی مواد نیز به مدال برسیم. رسیدن به این مرحله آسان نیست زیرا سطح بازی‌های آسیایی بسیار بالاست و کشورهایی مثل چین و ژاپن شرکت می‌کنند که اغلب رکوردداران دنیا هستند؛ به همین دلیل سطح مسابقات تقریباً برابر با المپیک است.

وی درمورد کسب مقام اول در کل بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی توسط ترکیه گفت: نزدیک به ۵۰ درصد مدال‌های ترکیه که به کسب مقام اول آن‌ها کمک بسیاری کرد، مربوط به رشته شنا بود و این مسئله نشان دهنده اهمیت این رشته در مسابقات المپیک و شبه المپیک است. می‌توان تیم ترکیه را آنالیز و حتی از آن‌ها الگوبرداری کرد. آن‌ها در شنا توانستند مدال‌های زیادی کسب کنند. از دیگر تیم‌های برتر حاضر در مسابقات کشورهای اسلامی، می‌توانم به تیم قزاقستان اشاره کنم. امارات نیز یک شناگر داشت که جزو ۱۶ شناگر برتر جهان محسوب می‌شد. همچنین عربستان هم شناگران خوبی داشت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تمرینات را از چند روز دیگر، از سر می‌گیریم اما همان‌طور که گفتم برنامه کامل تمرین هنوز نهایی نشده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha