تحولات منطقه

مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان از قرار گرفتن هوای شش شهر استان در وضعیت «ناسالم» و «قرمز» خبر داد.

هوای ۱۲ شهر خوزستان در وضعیت «قرمز» و «نارنجی»
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

شهریار عسکری اظهار کرد: بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور در ساعت ۰۷:۰۰ امروز یکشنبه ۱۵ آذر، شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون در ایستگاه شرکت ملی حفاری ایران در اهواز ۱۵۱، ایستگاه‌های کارون و آبادان ۱۵۳، سوسنگرد ۱۵۴، شادگان ۱۵۶ و ماهشهر ۱۶۷، میکروگرم بر مترمکعب بوده، بنابراین هوای این شهرها در شرایط «ناسالم» و «قرمز» بوده است.

وی در ادامه افزود: همچنین هوای دزفول، شوشتر، ملاثانی، خرمشهر، آغاجاری و بهبهان در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» و «نارنجی» بوده است.

عسکری گفت: بنا بر شاخص ۲.۵ میکرون، هوای اندیمشک، شوش، لالی، اندیکا، مسجدسلیمان، هفتکل، رامهرمز، امیدیه، باغملک و دزپارت در وضعیت «قابل قبول» بوده و هوای هیچکدام از شهرهای خوزستان در شرایط «پاک» نبوده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha