تحولات منطقه

سخنگوی عملیات سازمان آتش‌نشانی مشهد از مهار حریق یک دستگاه خودروی پژو پارس در بزرگراه هاشمی رفسنجانی خبر داد.

مهار حریق خودرو در بزرگراه هاشمی رفسنجانی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس به نقل از روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی مشهد، حسن نجمی در این خصوص اظهار کرد: صبح شنبه ۱۵ آذرماه ۱۴۰۴، در ساعت ۰۶:۰۷ حریق یک خودروی پژو پارس در بزرگراه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، ابتدای بلوار امیریه به سامانه ۱۲۵ اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله آتش‌نشانان ایستگاه ۳۵ به محل حادثه حاضر شده و عملیات اطفای حریق را آغاز کردند و توانستند در کوتاهترین زمان ممکن آتش را اطفا و از گسترش آن پیشگیری کنند.

سخنگوی عملیات سازمان آتش‌نشانی مشهد تصریح کرد: این حریق به دلیل اشکال در سیستم سوخت‌رسانی خودرو رخ داده بود که با تلاش همکاران ما به طور کامل مهار شد.

نجمی در پایان با اشاره به این حادثه به رانندگان توصیه کرد: بازدید دوره‌ای از سیستم برق و سوخت خودرو، به‌ویژه در آستانه فصل سرما، می‌تواند از بروز چنین حوادثی پیشگیری کند.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha