تحولات منطقه

نایب رئیس و سخنگوی انجمن متخصصان پوست ایران با اشاره به تبلیغات رنگین و متنوع مراکز زیبایی غیرمجاز گفت: مراجعه مردم از عوارض جراحی زیبایی در مراکز غیرمجاز یا از دست افراد غیرمتخصص و بدون صلاحیت افزایش یافته است.

واژه‌ای به نام کلینیک زیبایی نداریم/ مافیای زیبایی مواد زیبایی مضر به جامعه تحمیل می‌کند
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

علیرضا محبی پور اظهار کرد: از نظر وزارت بهداشت واژه‌ای به نام کلینیک زیبایی تعریف نشده است، آنچه وجود دارد درمانگاه تخصصی پوست و مو است که پروانه آن از طرف وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی صادر می‌شود، بنابراین مراکزی که با نام کلینیک زیبایی به مردم تبلیغ و معرفی می‌شوند ، غیرمجاز هستند.

وی ادامه داد: معرفی و تبلیغ تعداد زیادی از این کلینیک‌ها در فضای مجازی به ویژه در اینستاگرام فریبی بیش نیست و مردم از گرفتار شدن در دام آن ها مراقبت کنند.

وی افزود: تعدد مراجعه بیماران به متخصصان پوست و جراحان پلاستیک از عوارض از انجام اعمال زیبایی در مراکز غیرتخصصی از تزریق مواد نامرغوب تا جراحی‌ به دست افراد بدون صلاحیت را دربر می‌گیرد.

نایب رئیس مختصصان پوست ایران تصریح کرد: همچنین بسیاری از سالن‌های زیبایی کاشت مو، کار لیزر و تتو انجام می‌دهند در حالی که این کارها کاملا تخصصی است و نتیجه اقدامات زیبایی غیراستاندارد ایجاد عوارض دایمی، چهره‌های آسیب‌دیده، مشکلات روانی پس از عمل و تحمیل هزینه‌های درمانی بسیار سنگین به فرد و جامعه است.

محبی پور افزود: این روزها با حجم سنگینی از پرونده‌هایی روبرو هستیم که قربانیان آن ها سال‌ها با عوارض اقدامات غیرتخصصی دست و پنجه نرم می‌کنند و مردم باید بیش از پیش آگاه باشند.

وی با اشاره به این که قیمت ارزان‌ترین فیلر دارای مجوز برای هر سی سی ۲۲ میلیون ریال و گران‌ترین آن برای هر سی سی ۱۱۰ میلیون ریال است، ادامه داد: به این عددها باید هزینه مواد مصرفی و دستمزد پزشک را که بر اساس تخصص، سابقه و شهرت متفاوت است اضافه کرد.

سخنگوی انجمن متخصصان پوست ایران گفت: وقتی برای هر فرد به طور معمول بیش از یک سی سی فیلر (ژل) استفاده می‌شود مردم باید در تبلیغات درباره عواقب قیمت‌های بسیار ارزان دقت و توجه کنند که این کلینیک‌ها از فیلرهای چینی غیراستاندارد استفاده می‌کنند.

مافیای زیبایی مواد زیبایی مضر به جامعه تحمیل می‌کند

نایب رئیس و سخنگوی انجمن متخصصان پوست ایران تصریح کرد: در شرایطی قرار داریم که مافیای زیبایی در حال فراهم کردن بستری است تا از طریق فضاهای مجازی به ویژه ایسنتاگرام و با کمک اینفلوئنسرها مواردی را با عنوان زیبایی به جامعه القا کند.

محبی پور اظهار داشت: مواردی همچون مدل خاصی از شکل بینی ، زاویه فک و چشم و ابرو که از طریق فضاهای مجازی به اصطلاح ترند شده، در مسیر همین زیبایی القایی است و افراد زیادی به ویژه جوانان مشتاقانه دنبال انجام این تغییرات رفته و از همین مسیر به تله می‌افتند.

وی ادامه داد: موضوع القای زیبایی از طریق صفحات اینستاگرام متاسفانه از طرف نهادهای مربوط به حوزه سلامت از جمله وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی محدود و ناکافی بوده و رشد قارچ‌گونه مراکز زیبایی بدون مجوز نشان می‌دهد که نظارت کافی از طرف مراجع نظارتی وجود نداشته و برخوردها با فعالیت این مراکز بازدارنده نبوده است.

به گفته وی چرا در حالی که امروزه تجهیزات مهم پزشکی و دستگاه‌های حیاتی مانند آنژیوگرافی، ام ار آی و رادیوتراپی در برخی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی به دلیل نبود قطعه، افزایش قیمت دلار و گاهی تحریم‌ها ماه‌ها خراب شده و از کار افتاده است و یا داروهای حیاتی برای بیماران قلبی، پیوند کلیه، پوست و سایر بیماری‌های مهم نایاب و خارج از دسترس بیماران است و بیماران در تهیه آن ها مستاصل مانده‌اند، متقاضیان خرید مواد و تجهیزات حوزه زیبایی به راحتی به این مواد و تجهیزات دسترسی دارند.

وی افزود: چطور برخی‌ها می‌توانند دستگاه لیزر موی زائد یا مواد مصرفی مانند ژل و بوتاکس دارای مجوز را بدون محدودیت سفارش داده و در مدت دو روز آنها را تحویل بگیرند.

محبی پور تصریح کرد: همچنین در شرایطی که ارز لازم برای تامین داروهای حیاتی و اساسی در کشور موجود نیست یا مشکلات ناشی از واردات و تحریم‌ها وجود دارد چرا ژل، بوتاکس و سایر تجهیزات زیبایی به سرعت و بدون محدودیت وارد کشور می‌شود و اساسا این سیاست یک بام و دو هوا در حوزه سلامت ناشی از چیست؟

این متخصص پوست و مو گفت: نظارت بر مراکز زیبایی بدون مجوز که تعدادشان رو به افزایش است و به خدماتی از قبیل تزریق ژل ، بوتاکس و چربی، کاشت مو ، ابرو و مژه می‌پردارند و خدمات خود را از طریق تبلیغات فریبنده در فضای مجازی منتشر می‌کنند مغفول مانده است.

محبی پور خاطرنشان کرد: عمق فاجعه زمانی بیشتر می‌شود که شاهد تبلیغات ارائه خدمات زیبایی همچون تزریق ژل و بوتاکس ، لیزر ، تتو و فروش لنزهای رنگی چشم در آرایشگاه‌ها و محیط‌های غیراستاندارد توسط افراد غیرمتخصص هستیم.

وی افزود: به نظر می‌رسد که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی باید با جدیت به این موضوعات ورود کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha