تحولات منطقه

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از شناسایی ۱۰ بیمار مبتلا به ایدز در خراسان جنوبی خبر داد.

شناسایی ۱۰ بیمار مبتلا به ایدز (HIV) در خراسان جنوبی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، مجید شایسته درباره وضعیت استان در پنج سال اخیر اظهار کرد: اکنون ۱۰ بیمار مبتلا به بیماری ایدز (HIV مثبت) در استان تحت مراقبت هستند که چهار نفر آنان زن و ۶ نفر مرد هستند.

وی افزود: هشت نفر از این مبتلایان از طریق روابط جنسی و ۲ نفر با راه انتقال نامشخص گزارش شده‌اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تأکید کرد: با توجه به تعداد محدود موارد، نمی‌توان قضاوت آماری دقیقی درباره الگوهای انتقال انجام داد، اما پایش دقیق همچنان ادامه دارد.

نقش مراکز کاهش آسیب و ضرورت آموزش مهارت‌های زندگی

وی با اشاره به فعالیت مراکز "دی‌آی‌سی" و برنامه‌های کاهش آسیب افزود: این مراکز طی سال‌های گذشته از ارائه سرنگ استریل تا جایگزینی روش‌های تزریقی با درمان‌های خوراکی نقش مهمی در کاهش خطر انتقال از طریق اعتیاد تزریقی داشته‌اند.

وی همچنین بر لزوم شروع آموزش مهارت‌های زندگی از سنین پایین تأکید کرد و گفت: مهارت نه‌گفتن و ارتباط مؤثر باید قبل از ورود نوجوانان به محیط‌های پرخطر آموزش داده شود.

شایسته با بیان اینکه حذف و کاهش ابتلا به ایدز HIV نیازمند پوشش همگانی خدمات و همکاری همه دستگاه‌ها، رسانه‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد است، گفت: تمام خدمات مرتبط با پیشگیری، تشخیص، مراقبت و درمان بیماری ایدز HIV در خراسان جنوبی مانند سایر نقاط کشور کاملاً رایگان و محرمانه ارائه می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha