تحولات منطقه

در آغاز هفته چهاردهم پرسپولیس و تراکتور با پیروزی بر حریفان خود در جدول پیشروی کردند. دیروز مردان اوسمار در یک بازی سخت یک بر صفر ایرالکو را شکست دادند و به صدر رسیدند.

صدرنشینی اقتصادی پرسپولیس / تراکتور به جاده پیروزی برگشت
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

در آغاز هفته چهاردهم پرسپولیس و تراکتور با پیروزی بر حریفان خود در جدول پیشروی کردند. دیروز مردان اوسمار در یک بازی سخت یک بر صفر ایرالکو را شکست دادند و به صدر رسیدند. پرسپولیس در شرایطی به مصاف آلومینیوم رفت که پس از نتایج نامطلوب ابتدای فصل و تغییرات روی نیمکت، به ثبات نسبی رسیده و با نتایج اخیر، دوباره خود را وارد کورس مدعیان کرده است. تیم اوسمار ویرا در بازی با آلومینیوم خیلی زود توسط بیفوما به گل رسید تا با خیال راحت بازی را ادامه دهد. با این حال دوندگی بالای مردان مجتبی حسینی عرصه را بر سرخ‌ها تنگ کرد. همین موجب شد سرخ‌ها در ادامه نتوانند فرصت‌های خوبی بدست بیاورند و بیشتر به فکر حفظ نتیجه باشند تا طراحی حملات پرتعداد. مهم‌ترین فرصت پرسپولیس در نیمه دوم توسط علیپور در دقیقه ۸۶ به هدر رفت؛ جایی که پرسپولیس یک حمله ترکیبی زیبا را تدارک دید و توپ در داخل محوطه جریمه به علیپور رسید. با این حال، ضربه او که می‌توانست خیال سرخ‌ها را راحت کند، به شکلی عجیب و بی‌دقت به بیرون رفت. علیپور اگرچه در هفته‌های اخیر با پاس گل و تحرک بالا سعی کرده در فاز هجومی مؤثر باشد، اما گل نزدن‌های پیاپی فشار زیادی روی این مهاجم گذاشته است. او حالا بیش از هر زمان دیگری به گل نیاز دارد، اما فعلاً ۶ بازی متوالی و حدود ۶۰۰ دقیقه است که هیچ گلی به ثمر نرسانده است. با این حال پیروزی پرسپولیس در این بازی موجب شد سرخ‌ها با پیروزی‌های اقتصادی فعلاً با ۲۵ امتیاز به صدر برسند و منتظر بازی‌های امروز لیگ باشند.

تراکتور، پیکان را جا گذاشت

اما در دیگر بازی دیروز تراکتور توانست با شکست دادن پیکان به جاده پیروزی برگردد. دیدار تیم‌های تراکتور و پیکان با شروعی پرهیجان همراه بود و دو تیم از همان دقایق ابتدایی فوتبال تهاجمی و جذابی را به نمایش گذاشتند. ۱۰ دقیقه نخست مسابقه با رفت‌وبرگشت‌های سریع دنبال شد و خیلی زود گل‌ها از راه رسیدند.
در دقیقه ۶، شاهین توکلی روی ارسال دقیق مهدی نجفی و با ضربه سر، موفق شد دروازه تراکتور را باز کند تا پیکانِ تحت هدایت سعید دقیقی خیلی زود از حریف خود پیش بیفتد.
پس از این گل، تراکتور که با هدایت دراگان اسکوچیچ وارد زمین شده بود، فشار خود را افزایش داد و سرانجام در دقیقه ۱۰ به گل تساوی رسید. حسین‌زاده با پاس مهدی هاشم‌نژاد در موقعیت تک‌به‌تک با دروازه‌بان پیکان قرار گرفت و توپ را به تور دروازه چسباند.
در نیمه دوم این دیدار، تراکتور با انگیزه‌ای مضاعف وارد زمین شد و از همان دقایق ابتدایی، فشار خود روی دروازه پیکان را افزایش داد. پیکان در نیمه دوم بیشتر چشم به ضدحملات داشت و تلاش کرد با بستن فضاها و بازی فشرده، مانع از ایجاد موقعیت‌های جدی توسط تراکتور شود، اما حملات پی‌درپی سرخ‌پوشان تبریزی سرانجام نتیجه داد.
در دقیقه ۷۴، مهدی هاشم‌نژاد با استفاده از غفلت مدافعان پیکان، موفق شد گل دوم و برتری تراکتور را به ثمر برساند.
درنهایت، این دیدار با برتری تراکتور به پایان رسید تا سرخ‌پوشان با کسب سه امتیاز این مسابقه، ۲۱ امتیازی شوند و به‌صورت موقت به رده سوم جدول رده‌بندی صعود کنند. پیکان نیز با این شکست، ۱۴ امتیازی باقی ماند.

دوشنبه ۲۴ آذر
ملوان-فجر سپاسی۱۶:۰۰
چادرملو اردکان- استقلال خوزستان۱۶:۱۵
گل‌گهر سیرجان- مس رفسنجان۱۶:۱۵
خیبر خرم‌آباد- استقلال ۱۶:۱۵
فولاد- سپاهان۱۸:۳۰

چهارشنبه ۲۶ آذر
ذوب‌آهن- شمس‌آذر قزوین ۱۵:۳۰
اوسمار: باید بندی در قراردادم برای زیاد شدن موهای سفیدم اضافه می‌کردم
اوسمار ویرا در نشست خبری پس از بازی گفت: فکر کنم قبل از اینکه پیشنهاد پرسپولیس را قبول می‌کردم باید بندی در قراردادم به‌خاطر زیاد شدن موهای سفیدم اضافه می‌کردم. بازی راحت در لیگ نداریم. امروز هم همین‌طور بود، به‌خصوص در نیمه دوم.
وی درباره اینکه به نظر می‌رسد بعد از گل، پرسپولیس در لاک دفاعی رفت، خاطرنشان کرد: این را قبول نمی‌کنم. نیمه اول بازی دست ما بود و شانس‌های زیادی داشتیم. در نیمه دوم آن‌ها رو به جلوتر بودند که طبیعی بود
تهاجمی‌تر بازی کنند.
اوسمار درباره اینکه برخی معتقدند پرسپولیس خیلی مطمئن بازی نکرد و تا دقیقه ۹۰ امکان گل‌زنی حریف وجود داشت، گفت: فوتبال خوب زمین خوب می‌خواهد.
وی درباره نتایج خوب او با پرسپولیس که باعث همدلی میان تماشاگران و مجموعه تیم شده و اینکه این تیم چقدر با پرسپولیس مد نظر او فاصله دارد، گفت: فوتبالی که تماشاگران دوست نداشته باشند اعتراض می‌کنند. نقاط ضعفی داریم که باید برطرف کنیم تا فوتبال مدنظر تماشاگران را پیاده کنیم.
سرمربی پرسپولیس درباره اظهارات سرمربی آلومینیوم مبنی بر اینکه زشت است پرسپولیس دفاعی بازی کند، گفت: ندیدم که تیمم دفاعی بازی کند اما برای حریف‌هایم احترام قائلم.

منبع: روزنامه قدس

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha