تحولات منطقه

۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۹
کد خبر: ۱۱۱۷۳۰۵

وزیر آموزش و پرورش گفت: در حالی که مسئله آموزش و پرورش مورد توجه دولت‌ها نبوده است و آموزش و پرورش به عنوان مهم‌ترین ارکان توسعه پایدار کشور، نیازمند سیاست‌گذاری‌های نوین، ارتقای کیفیت و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین است.

آموزش و پرورش مهمترین مسئله دولت چهاردهم است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علیرضا کاظمی روز دوشنبه در رویداد «راهبرد عدالت در کیفیت آموزشی» که در معاونت راهبردی ریاست جمهوری برگزار شد، با تاکید بر اهمیت اصلاح و توسعه نظام آموزش و پرورش کشور، اظهار کرد: مسئولیت ما فراتر از اقدامات روزمره است و باید نگاه راهبردی و کلان‌ در این حوزه حاکم باشد.

وی افزود: برنامه‌های آموزش و پرورش محکم و منسجم و بر اساس سند راهبردی بلندمدت تدوین شده است.

کاظمی تصریح کرد: نیاز داریم تا با همکاری و هم‌افزایی همه نهادهای مرتبط، نگاه جامع و بنیادین را در بخش آموزش و تربیت اجرا کنیم تا آینده‌ای درخشان و متعالی برای نسل‌های آینده رقم بزنیم.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: تحول در محتوا، ساختار و فرآیندهای آموزش و پرورش، کلید حل مشکلات و دستیابی به اهداف توسعه‌ است و از هیچ تلاش و کوششی در این راه فروگذار نمی‌کنیم.

وی، حرکت به سمت تغییرات بنیادی و همسو با نیازهای جامعه را مورد تأکید قرار داد و گفت: تحقق این اهداف نیازمند عزم ملی، همکاری و همفکری همه بخش‌ها و نهادهای موثر است تا بتوانیم نظام تعلیم و تربیت را در مسیر تعالی و اثربخشی بیشتر قرار دهیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha