دکتر اسما افشاری عصر سه شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان مشهد با اشاره به سرانه بالای مصرف نان در ایران افزود: نان به عنوان غذای غالب و پر مصرف در کشور، نقش مهمی در سلامت جامعه دارد و به همین دلیل ارتقای کیفیت و سلامت نان در زنجیره غذایی از اولویتهای اصلی نظام سلامت است.
وی بیان کرد: سرانه مصرف نان در کشورمان حدود ۲ برابر سایر کشورهای جهان و ۳۷ درصد بیشتر از متوسط مصرف کشورهای خاورمیانه است که این موضوع، لزوم توجه ویژه به کیفیت و ارزش تغذیهای نان را دو چندان میکند.
کارشناس مسوول دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان ادامه داد: در همین راستا، شیوهنامه آرد و نان کامل در سال ۱۴۰۲ به استانها ابلاغ شد و همزمان با مصوبه کمیسیون اصل ۹۰، مقرر شد تا پایان سال ۱۴۰۲ در هر استان حداقل یک کارخانه تولید آرد کامل فعال شود.
افشاری با بیان اینکه خراسان رضوی از پراکندگی مطلوبی در عرضه نان کامل برخوردار است، اظهار کرد: در کنار افزایش تعداد نانواییهای عرضهکننده نان کامل، پایش و نظارت بر کیفیت نان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی تأکید کرد: فعالیتها در حوزه عرضه نان کامل همچنان ادامه دارد و راهبرد اصلی ما، رویکرد سلامتمحور در تولید و عرضه نان برای ارتقای امنیت غذایی و سلامت شهروندان است.




نظر شما