تحولات منطقه

رییس اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌ عمومی آموزش‌ و پرورش خراسان رضوی گفت: تمام مدارس استان در روز شنبه ۲۹ آذر ماه در دو نوبت صبح و عصر به‌دلیل برودت هوا، بارش برف و شرایط نامساعد جوی به‌صورت غیرحضوری شدند.

برودت هوا و بارش برف تمامی مدارس خراسان رضوی را غیرحضوری کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمد رهنما روز جمعه عصرافزود: براساس گزارش‌های هواشناسی و تصمیمات اتخاذشده در ستاد مدیریت بحران، با توجه به کاهش شدید دما، بارش برف و احتمال بروز مخاطرات تردد، فعالیت آموزشی تمامی مقاطع تحصیلی مدارس استان خراسان رضوی در روز شنبه ۲۹ آذرماه به‌صورت غیرحضوری انجام خواهد شد.

وی با تاکید بر این که حفظ سلامت دانش‌آموزان و فرهنگیان اولویت اصلی دستگاه تعلیم‌ و تربیت است ادامه داد: این تصمیم با هدف صیانت از سلامت جامعه آموزشی و پیشگیری از حوادث احتمالی ناشی از شرایط جوی اتخاذ شده است.

او اضافه کرد: مدارس موظفند برنامه‌های آموزشی خود را از طریق شبکه آموزشی شاد دنبال کرده و محتوای درسی و تکالیف آموزشی را در اختیار دانش‌آموزان قرار دهند تا فرآیند یادگیری بدون وقفه ادامه یابد.

رییس اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی آموزش‌ و پرورش استان همچنین از خانواده‌ها خواست با توجه به شرایط جوی، از ترددهای غیرضروری دانش‌آموزان جلوگیری کرده و توصیه‌های ایمنی را مدنظر قرار دهند.

رهنما افزود: هرگونه اطلاعیه جدید درباره وضعیت فعالیت مدارس، صرفاً از طریق کانال‌های رسمی آموزش‌ و پرورش استان در پیام‌رسان‌های شاد و ایتا منتشر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha