سرهنگ هادی عبادی با اشاره به ادامه عملیات عمرانی در محورکندوان از سوی اداره کل راهداری مازندران، اظهار کرد: در پی درخواست اداره کل راهداری و حملو نقل جادهای استان مازندران و طی هماهنگی با فرمانده انتظامی استان، با صدور مجوز عملیات کارگاه جادهای، اجرای عملیات تکمیل گالری کمربند در محور کندوان در دستور کار قرار گرفته است.
وی به جزئیات این محدودیت اشاره کرد و گفت: محور کندوان در محدوده کمر زرد از تاریخ ۳۰ آذر تا ۲ دی امسال و در بازه زمانی ساعت ۷ صبح تا ۱۹ در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سهشنبه به صورت مقطعی مسدود خواهد بود.
رئیس پلیس راه استان مازندران، افزود: در زمان انسداد این محور، تردد وسایل نقلیه از مسیرهای جایگزین هراز و فیروزکوه امکانپذیر است و رانندگان میبایست با برنامهریزی مناسب، مسیر سفر خود را مدیریت کنند.
سرهنگ عبادی از رانندگان خواست تا با توجه به بارش برف در کل محورهای استان، نکات ایمنی را رعایت کنند و زنجیر چرخ به همراه داشته باشند.



نظر شما