تحولات منطقه

معاون امنیتی و انتظامی استاندار کرمان از دستگیری و طرد قریب به ۷ هزار تبعه غیرمجاز طی یک ماه اخیر و انهدام یکی از بزرگ‌ترین شبکه‌های انتقال اتباع غیرمجاز در استان خبر داد.

انهدام بزرگ‌ترین شبکه انتقال اتباع غیرمجاز در کرمان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

رحمان جلالی، با اشاره به اجرای طرح پاکسازی اتباع غیرمجاز اظهار کرد: در راستای این طرح و طی یک ماه اخیر، مجموعه‌ای از اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی برنامه‌ریزی‌شده و هدفمند در سطح استان اجرا شد که تمرکز آن بر شناسایی و برخورد با مکان‌های تجمع و فعالیت شبکه‌هایی بود که در زمینه خدمات‌رسانی و تسهیل انتقال اتباع غیرمجاز به نقاط مختلف کشور فعالیت داشتند.

وی افزود: در نتیجه اجرای این اقدامات، قریب به ۷ هزار نفر از اتباع غیرمجاز شناسایی، دستگیر و طرد شدند و در جریان این عملیات‌ها، یکی از بزرگ‌ترین شبکه‌های انتقال اتباع غیرمجاز به سراسر کشور متلاشی و سر شبکه اصلی آن نیز در استان کرمان دستگیر شد که برای تکمیل تحقیقات در اختیار مراجع امنیتی قرار دارد.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار کرمان با قدردانی از همراهی مردم تصریح کرد: از شهروندان عزیز درخواست می‌شود از هرگونه ارائه خدمات به اتباع غیرمجاز، از جمله اجاره واحدهای صنفی، منازل، باغ‌ویلاها، واگذاری کارت بانکی، سیم‌کارت، خودرو و همچنین فراهم‌کردن زمینه هرگونه کسب‌وکار و اشتغال برای این افراد، به‌طور جدی خودداری کنند.

جلالی در پایان تأکید کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه تردد، اسکان و حضور اتباع غیرمجاز را به مراجع امنیتی و انتظامی گزارش دهند و یا از طریق سامانه گزارش اشتغال و اسکان غیرقانونی اتباع غیرمجاز به نشانی migrationreport.ir اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha