تحولات منطقه

به همت مدیریت زائران غیر ایرانی حرم مطهر رضوی همزمان با سال روز شهادت مظلومانه دهمین چراغ هدایت، حضرت امام هادی (ع) سوگواره بین‌المللی بانوان زائر غیر ایرانی حرم مطهر رضوی در این آستان مقدس، برگزار شد.

سوگواره بین‌المللی بانوان غیرایرانی حرم مطهررضوی به مناسبت شهادت امام هادی (ع)
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

حرم مطهر رضوی در سالروز شهادت امام علی النقی (ع) شاهد جلوه‌ای باشکوه از وحدت و ارادت جمعی از زنان مسلمانِ عرب، اردو و آذری زبان بود که با دل‌هایی مالامال از غم و اندوه در سوگ شهادت این امام هُمام اشک ماتم ریختند و عزاداری کردند.

ویژه برنامه عزاداری بانوان زائر و مجاور غیر ایرانی به همت مدیریت زائران غیرایرانی حرم مطهر رضوی در رواق‌های دارالرحمه و غدیر و به صورت مجزا با حضور بانوان عرب، اردو و آذری زبان برگزار شد.

آیین نور و هدایت ویژه بانوان آذری‌زبان

ویژه برنامه عزاداری بانوان آذری زبان در سوگ شهادت مظلومانه امام هادی (ع) با حضور جمعی از خانواده‌های طلاب آذری‌زبان جامعه‌المصطفی العالمیه در رواق دارالرحمه حرم مطهر رضوی برگزار شد و در این ویژه برنامه که با تلاوت قرآن و ذکر سلام و صلوات همراه بود، حاضران با قرائت دعای توسل برای برآورده شدن حوائج و در راس آن فرج امام زمان (عج) به دامان پاک اهل بیت عصمت و طهارت دست توسل زدند.

هم‌نوا با مقاومت ویژه بانوان عرب‌زبان

ویژه برنامه عزاداری شهادت مظلومانه امام هادی (ع) ویژه بانوان زائر عرب زبان نیز با عنوان، «هم‌نوا با مقاومت»، با حضورجمعی از بانوان عرب زبان در رواق دارالرحمه برگزار شد. در این ویژه‌برنامه که مزین به حضور خانواده معظم شهدا بود، خانم عایده سرور، مادر دو شهید گرانقدر جبهه مقاومت به نام‌های محمدعلی و علی عباس اسماعیل به بیان خاطراتی از فرزندان شهید خود و همچنین روحیه مقاومت و ایثارگری که در خانواده آنها وجود دارد، پرداخت.

ایراد سخنرانی با موضوع شهادت امام هادی (ع) توسط خانم دکتر رقیه الیوسف و مدیحه‌سرایی رجاام هادی از کشور بحرین و همچنین تقدیر از مادر شهیدان محمدعلی و علی عباس از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

دلدادگان امام هادی (ع)

در این روز پر از حزن و اندوه همچنین بانوان زائر اردوزبان حرم مطهر رضوی با حضور در رواق غدیر این آستان مقدس به و شرکت در ویژه برنامه عزاداری دلدادگان امام هادی (ع) در سوگ این امام بزرگوار عزاداری کردند.

این ویژه برنامه عزاداری با اجرای همخوانی آیاتی از کلام الله مجید توسط گروه همخوانی «خورشید هشتم» آغاز شد و با مرثیه‌خوانی خانم جعفری و سخنرانی خانم مرضیه بتول با موضوع شخصیت والای امام هادی (ع) و مرثیه سرایی ذاکران اهل بیت (ع) در سوگ شهادت دهمین امام شیعیان ادامه پیدا کرد.

گفتنی است، در پایان این سوگواره‌ها که با به مثابه یک کارگاه آموزشی وحدت‌آفرین برای بانوانی از ملیت‌ها، فرهنگ‌ها و زبان‌های مختلف زیر سایه ولایت و محبت اهل‌بیت (ع) تدارک دیده شده بود، متبرکات رضوی نیز بین شرکت‌کنندگان توزیع شد.

منبع: آستان نیوز

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha