هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال کشورمان عصر دیروز با دو دیدار پیگیری شد که در نخستین بازی پیکان و خیبر خرم آباد به مصاف هم رفتند و در پایان نتیجهای بهتر از تساوی صفر بر صفر نصیب دو تیم نشد. اما در دیگر بازی دیروز سپاهان در اصفهان میزبان چادرملوی اردکان بود. شاگردان نویدکیا برای پس گرفتن صدر جدول از پرسپولیس نیاز به پیروزی در این بازی داشتند و از همان ابتدای نیمه اول حملات زیادی را روی دروازه چادرملو تدارک دیدند که هیچ یک ثمری نداشت. حملات طلاییپوشان نصف جهان برای کسب سه امتیاز این دیدار خانگی تا انتهای بازی ادامه داشت و در حالی که همه منتظر سوت پایان بازی از سوی داور بودند در دقیقه ۹۵ انزو کیلوری بازیکن تعویضی سپاهان توپ برگشتی دروازه بان چادرملو را که روی شوت عارف حاجی عیدی رقم خورده بود به تور دروازه چسباند تا شاگردان نوید کیا در واپسین ثانیههای این دیدار صدر جدول را از پرسپولیس پس گیرند و به نوعی قهرمان نیم فصل اول لیگ برتر لقب گیرند.
سپاهان اصفهان با این پیروزی ۳۰ امتیازی شد. این درحالی است که شا گردان نوید کیا یک بازی معوقه با استقلال تهران در اصفهان خواهند داشت که درصورت پیروزی در این دیدار فاصله امتیازی خود را نسبت به تیم دوم جدول به عدد۵ خواهند رساند و با اطمینان خاطر بیشتری نیم فصل دوم را شروع خواهند کرد.
۷ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۰
کد خبر: ۱۱۲۰۳۱۲
هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال کشورمان عصر دیروز با دو دیدار پیگیری شد که در نخستین بازی پیکان و خیبر خرم آباد به مصاف هم رفتند و در پایان نتیجهای بهتر از تساوی صفر بر صفر نصیب دو تیم نشد.
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
منبع: روزنامه قدس




نظر شما