تحولات منطقه

۱۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۲
کد مطلب: ۱۱۲۱۲۰۹

ذوب آهن اصفهان به صورت رسمی از مدیرعامل جدید این باشگاه رونمایی کرد.

مدیرعامل جدید ذوب آهن معرفی شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، باشگاه ذوب آهن اصفهان در خبری رسمی از تغییر مدیرعامل خبر داد. بر اساس این خبر جواد محمدی قرار است از این به بعد بر مسند مدیرعاملی این باشگاه بنشیند. تا پیش از این، علیرضا احسانی در این سمت مشغول به فعالیت بود.

رسانه رسمی باشگاه ذوب آهن در این باره نوشت:
"جواد محمدی عضو هیئت مدیره باشگاه ذوب آهن با رویکردی جدید به عنوان مدیر عامل جدید این باشگاه اصفهانی انتخاب و مشغول به کار شد.
پیش از این علیرضا احسانی به عنوان مدیرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان مشغول به کار بود اما پس از جلسه هیئت مدیره باشگاه، جواد محمدی عضو هیئت مدیره با رویکردی جدید و به عنوان مدیرعامل، فعالیت خود را آغاز کرد.

جواد محمدی که ذوبی ها از او به عنوان مرد روزهای سخت یاد می کنند، داور بین المللی فوتبال ایران بوده که به عنوان مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان نیز منشا خدمات بسیاری بوده است.
محمدی همچنین یک دوره سابقه مدیریت در باشگاه ذوب آهن را در کارنامه داشته و هواداران این باشگاه امیدوارند مرد روزهای سخت بتواند شرایط کنونی را بهبود بخشد.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha