تحولات منطقه

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی خراسان رضوی گفت: با توجه به اهمیت استفاده از انرژی تجدیدپذیر در تولید برق، نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی با هدف عدم قطعی برق واحدهای صنعتی در دولت چهاردهم احداث می‌شود.

احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی با هدف عدم قطعی برق واحدهای صنعتی در دولت چهاردهم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، نسرین یوسفی در حاشیه فصل یکم رویداد «انرژینو» با عنوان «رویش» با اشاره به اینکه در تمام دنیا حوزه انرژی‌های خورشیدی بخشی از انرژی هر کشور محسوب می‌شود، اظهار کرد: در کشور ما نیز توسعه انرژی خورشیدی در حال انجام است، البته در دولت‌های گذشته این توسعه به کندی صورت گرفت اما در دولت چهاردهم توسعه این بخش از سرعت قابل توجهی برخوردار است.

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی خراسان رضوی ادامه داد: با توجه به اهمیت استفاده از انرژی تجدیدپذیر در تولید برق، نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی با هدف عدم قطعی برق واحدهای صنعتی در دولت چهاردهم احداث می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت توسعه انرژی تجدیدپذیر در بخش‌های مختلف خانگی، تجاری، اداری و صنعتی، یادآور شد: برای بحث احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی، شهرک چرمشهر به صورت پایلوت این طرح فعال شد و در ادامه فیدرهای دیگری در این شهرک صنعتی شناسایی شد که ‌هر کدام از آن‌ها می‌تواند در حوزه تولید برق از انرژی‌های خورشیدی در آینده کمک قابل توجهی به دستگاه‌های مرتبط با این حوزه داشته باشد تا در زمان‌های پیک، شاهد عدم قطعی برق واحدهای صنعتی که موتور مولد کشور هستند، نباشیم.

یوسفی بیان کرد: امیدواریم با مشارکت واحدهای صنعتی در آینده‌ای نزدیک به سمتی برویم که بحث نیروگاه‌های خورشیدی، بخش عمده‌ای از نیاز واحدهای صنعتی کشور را پوشش دهد. رویدادهایی مانند انرژینو می‌تواند در تشویق سرمایه‌گذارها و حضور آن‌ها در برنامه‌های آتی کمک قابل توجهی کند.

خبرنگار: مهدیه قمری

منبع: قدس آنلاین

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha