تحولات منطقه

زمینه تشرف ۲۰۰ زائر در هر چهارشنبه از شهرستان‌ها و روستاهای اطراف مشهد، به حرم مطهر مهیا می‌شود.

چهارشنبه‌های امام رضایی با میزبانی از همسایگان حرم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در امتداد رویکرد خدمت‌محور و کرامت‌مدار آستان قدس رضوی، بنیاد کرامت این آستان مقدس با اجرای طرح «چهارشنبه‌های امام رضایی»، نگاه خود را متوجه نزدیک‌ترین زائران حرم مطهر کرده است؛ مردمانی که همسایه جغرافیایی بارگاه امام رضا (ع) هستند؛ اما گاهی، وجود برخی مشکلات و تنگناها، حضور در این حرم مطهر را برای آنان دشوار کرده است.

برنامه «چهارشنبه‌های امام رضایی» عنوان طرح جدیدی در امتداد طرح بزرگ «مهر درخشان» است که به گفته محمد معالی‌تفتی، مدیر امور زائرین بنیاد کرامت آستان قدس رضوی، از چهارشنبه سوم دی‌ماه ۱۴۰۴ به‌صورت رسمی آغاز شده است و تا پایان بهمن‌ماه ادامه خواهد داشت.

طرحی که قرار است هر هفته، در چهارشنبه‌های منتهی به نام امام رئوف، میزبان گروهی از زائران استان خراسان رضوی و روستاهای اطراف مشهد مقدس باشد.

معالی‌تفتی با تشریح جزئیات این برنامه گفت: در این طرح، هر چهارشنبه حدود ۲۰۰ نفر از زائران احسان پذیر به حرم مطهر مشرف می‌شوند که ۱۵۰ نفر از شهرستان‌های خراسان رضوی و ۵۰ نفر از روستاهای پیرامونی مشهد، انتخاب خواهند شد.

به گفته او، این میزبانی باهدف تکریم مجاوران و همسایگان ولی‌نعمت ایرانیان و در جهت تحقق تأکیدات تولیت معزز آستان قدس رضوی برای توسعه خدمت‌رسانی هدفمند طراحی شده است.

مدیر امور زائرین بنیاد کرامت رضوی با اشاره به تنوع خدمات این طرح تأکید کرد: بسته خدماتی چهارشنبه‌های امام رضایی، متناسب با شرایط هر کاروان و نیاز زائران تعریف می‌شود؛ از اسکان و پذیرایی گرفته تا برنامه‌های زیارتی و فرهنگی که جزئیات آن پیش از اعزام به هر گروه اعلام خواهد شد.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، محل اسکان و پذیرایی زائران در این طرح با تمهیدات ویژه صورت‌گرفته در نزدیکی حرم مطهر خواهد بود؛ مکانی که قرار است در طول دی و بهمن‌ماه، هر چهارشنبه پذیرای زائرانی باشد که با دعوت امام رضا (ع) و میزبانی آستان قدس رضوی به حرم مشرف شده‌اند.

«چهارشنبه‌های امام رضایی» را می‌توان حلقه‌ای تازه از زنجیره طرح‌های اجتماعی ـ زیارتی بنیاد کرامت رضوی دانست؛ برنامه‌ای که با تمرکز بر زائران احسان پذیر و همسایگان حرم، معنای واقعی «کرامت» را از شعار به میدان اجرا آورده و بار دیگر نشان می‌دهد که زیارت، حق همگانی همه دلدادگان امام رئوف است؛ حتی آنان که فاصله‌شان تا صحن و سرا، نه کیلومتر که دشواری‌های زندگی بوده است.

گزارش - امیرعلی مقدم

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha