تحولات منطقه

مدیران، مدرسین و طلاب مدارس علوم دینی اهل‌سنت گلستان در پی اهانت به مقدسات اسلام و هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن کریم، با صدور بیانیه‌ای مشترک ضمن محکوم‌کردن این عمل زشت و ضدانسانی، قرآن کریم و مقدسات اسلام را خط‌قرمز خود دانستند.

هشدار قاطع اهل‌سنت گلستان به دشمنان؛ مقدسات اسلام خط قرمز ماست
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مدیران، مدرسین و طلاب مدارس علوم دینی اهل‌سنت گلستان، با صدور بیانیه‌ای مشترک، اهانت به مقدسات به‌ویژه هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن کریم را به‌شدت محکوم کرده و این مقدسات را خط‌قرمز خود دانسته‌اند. مدیران، مدرسین و طلاب مدارس علوم دینی اهل‌سنت گلستان با محکوم‌کردن جنگ رسانه‌ای و ترکیبی دشمنان انقلاب و نظام اسلامی، بر حفظ و تقویت وحدت و همبستگی ملی تأکید کردند.

در این بیانیه آمده است، کیان جمهوری اسلامی ایران و وحدت برادرانه اهل‌سنت و تشیع، میراث گران‌بهای ماست و مردم ما امروز با هوشیاری و آگاهی در مقابل جنگ روانی و رسانه‌ای دشمن، مقاومت و مقابله خواهند کرد.دشمنان در شرایط مشکلات اقتصادی و معیشتی کشور تلاش دارند تا با دلسرد کردن مردم، اراده ملی را تضعیف کنند، اما مردم ما همچون گذشته با بصیرت و آگاهی وارد بازی دشمن نخواهند شد.در این برهه زمانی وحدت اهل‌سنت و تشیع، همدلی و همبستگی ملی، تنها راه‌حل عبور از مشکلات و تضمین‌کننده اقتدار، عزت و موفقیت ایران اسلامی است. مدیران، مدرسین و طلاب مدارس علوم دینی اهل‌سنت گلستان، به آمریکا، رژیم صهیونیستی، دشمنان و ایادی آن‌ها در داخل و خارج از کشور هشدار می‌دهند، هرگونه اقدام برای برهم‌زدن این وحدت را، با پاسخ سخت و متقابل از سوی ملت ایران مواجه خواهند شد.

رسیدگی فوری به وضعیت معیشتی مردم، مهار تورم و بهبود شاخص‌های اقتصادی و معیشتی را به‌صورت عاجل و عملی از مسئولان و دولتمردان مطالبه می‌کنیم و این امر، همگام با حفظ امنیت و وحدت ملی، باید در صدر اولویت‌های اجرایی کشور قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha