تحولات منطقه

هفدهمین بوستان شهربانو مشهد در منطقه ۱۰ شهری در پنج هکتار به صورت اختصاصی برای بانوان این منطقه و شهر مشهد افتتاح شد.

یک بوستان اختصاصی برای بانوان در مشهد افتتاح شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

فاطمه سلیمی، عضو شورای اسلامی شهر مشهد ۲۳ دی ماه در افتتاح بوستان «شهربانو ادیب» اظهار کرد: این بوستان ششمین بوستان شهربانو شهر مشهد است که در این دوره از مدیریت شهری افتتاح می‌شود. بوستان‌های پیشین شهر مشهد بهسازی شده و فضاهای ورزشی آنان توسعه داده شده است. یکی از ویژگی‌های برجسته بوستان «شهربانو ادیب» وجود باغ گیاهان دارویی و محلی برای کاشت سبزیجات خوراکی است.

وی افزود: بوستان «شهربانو ادیب» برای نوجوانان بسیار مناسب است و می‌توانند از امکانات آن استفاده کنند. در این بوستان بازی‌های جدیدی طراحی شده که از جمله آن می‌توان به دیوار صخره‌نوردی و زمین گلف اشاره کرد. در این بوستان، دوچرخه‌های جدیدی برای دختران مشهدی طراحی شده تا بتوانند به صورت گروهی از آن استفاده کرده و اوقات خوشی را بگذرانند.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد اظهار کرد: نقوشی که در این بوستان استفاده شده متعلق به ایران کهن و پرافتخار ماست. این نقوش بازتابی از نشان امید و نقش رویش، زندگی و امیدآفرینی است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha