تحولات منطقه

شهردار ایلام گفت: در پی حوادث و ناآرامی‌های هفته گذشته در ایلام، میزان خسارت وارد شده به زیرساخت‌های شهری، حدود ۹۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

خسارت ۹۰میلیاردی به ایلام در جریان اغتشاشات اخیر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

افشین مظفری شهردار ایلام، با اشاره به خسارت‌های وارده در جریان ناآرامی‌های اخیر، گفت: اغتشاشگران در این حوادث، بخش قابل توجهی از مکان‌ها و زیرساخت‌های شهری را نابود کردند.

وی افزود: در این ناآرامی‌ها، خودروهای آتش‌نشانی، دستگاه‌ها و خودروهای خدمات شهری و وسایل شهرداری ایلام تخریب شدند، تابلوهای ترافیکی، آثار و المان‌های شهری، سطل‌های زباله، چراغ‌های روشنایی و معابر عمومی نیز آسیب‌های جدی دیده‌اند.

شهردار ایلام ادامه داد: بیشترین خسارت متوجه فضای سبز و سیما و منظر شهری ایلام شده است و متأسفانه سردیس خیام نیشابوری، شاعر و دانشمند نامدار ایرانی که در یکی از میدان‌های اصلی شهر نصب بود، نیز تخریب شد.

مظفری خاطرنشان کرد: همچنین در این ناآرامی‌ها، اغتشاشگران پس از تغییر مسیر اعتراضات به سمت آشوب و ناامنی، دستگاه‌های اداری، بانک‌ها و فروشگاه‌های عرضه کالاهای اساسی را به آتش کشیدند یا تخریب کردند.

وی تصریح کرد: میزان این خسارت‌ها تاکنون حدود ۹۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha