تحولات منطقه

مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی، با همراهی اساتید و فعالان قرآنی، پویشی را برای اهدای قرآن کریم به مساجدی که در حوادث اخیر مورد هتک حرمت قرار گرفته‌اند، راه‌اندازی کرد.

پویش مردمی «اهدای قرآن کریم به مساجد آسیب‌دیده» در سراسر کشور برگزار می‌شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی، با انتشار بیانیه‌ای، هتک حرمت مساجد در برخی نقاط کشور را محکوم کرد و از عموم مردم برای مشارکت در یک پویش مردمی اهدای قرآن کریم به این مساجد دعوت به عمل آورد.

در این بیانیه که با همراهی جمعی از اساتید، فعالان و نخبگان قرآنی منتشر شده، آمده است: «مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی، همگام و همراه با مردم خداجو و دوستداران کتاب وحی، اقدام به اهدای مصحف شریف قرآن به مساجد هتک حرمت شده، می‌کند.»

براین‌اساس، علاقه‌مندان برای شرکت در این پویش می‌توانند با پرداخت هزینه یک جلد قرآن کریم از طریق ارسال پیامک به شماره ۳۰۰۰۸۸۰۴ یا استفاده از کد QR یا لینک پرداخت اینترنتی که برای این منظور تدارک‌دیده‌شده است، در این امر خیر سهیم شوند.

هم چنین امکان تحویل فیزیکی یک جلد قرآن کریم به مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی واقع در چهارراه شهدا مشهد، فاز یک بازار مرکزی، جنب بانک ملت، واحد ۳۰۷ نیز برای علاقه‌مندان وجود دارد.

گفتنی است، این اقدام با هدف احیای جایگاه مساجد و ترویج معارف قرآنی صورت می‌گیرد و از عموم مردم، به ویژه ولایت‌مداران، برای مشارکت در این حرکت فرهنگی دعوت شده است.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha