تحولات منطقه

۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۵
کد مطلب: ۱۱۲۵۳۲۰

نخست‌ وزیر عراق در ادامه سرکشی به نیروهای مسلح این کشور در استان الانبار در غرب عراق، از نیروهای مرزبانی مستقر در مرز عراق و سوریه بازدید کرد.

حضور السودانی در مرز عراق با سوریه
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به نقل از الفرات نیوز، محمد شیاع السودانی نخست‌ وزیر عراق در ادامه سرکشی به نیروهای مسلح در استان الانبار، از نیروهای مرزبانی مستقر در مرز عراق و سوریه بازدید کرد.

دفتر نخست‌وزیری عراق در بیانیه ‌ای اعلام کرد که السودانی در چارچوب سرکشی به نیروهای مسلح که کنترل مرزهای عراق و سوریه را در استان‌ های الانبار و نینوا برعهده دارند، از منطقه مرزی قائم بازدید به عمل آورد.

فرمانده کل نیروهای مسلح عراق همچنین ریاست نشستی امنیتی را در مقر فرماندهی لشکر هفتم ارتش عراق که کنترل نوار مرزی در القائم را در اختیار دارد برعهده گرفت.

وزیر کشور، رئیس ستاد ارتش عراق، معاون فرمانده عملیات مشترک، فرماندهان نیروی زمینی و هوایی، فرمانده نیروهای مرزبانی، مدیر اطلاعات نظامی و تعدادی از فرماندهان میدانی در این نشست حضور داشتند.

وزیر کشور و فرمانده نیروی زمینی و فرمانده نیروهای مرزبانی و مدیر دستگاه اطلاعاتی عراق در این نشست گزارش‌هایی درباره تامین امنیت مرزهای عراق و سوریه و چالش‌ های موجود و آمادگی بالای نیروهای مسلح برای مقابله با هر گونه تهدید امنیتی، ارائه کردند.

نخست‌وزیر در این نشست بر اهمیت ادامه تلاش نیروهای نظامی و امنیتی و اطمینان بالای خود به توان نیروهای مسلح تاکید کرد.

پیش از این نیز محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق و فرمانده کل نیروهای مسلح این کشور از پایگاه عین الاسد واقع در غرب استان الانبار بازدید کرد. حضور السودانی در پایگاه عین الاسد چند روز بعد از خروج نظامیان آمریکایی از این پایگاه صورت گرفت.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha