تحولات منطقه

رییس جمعیت هلال احمر قوچان گفت: بدنبال بارش برف شدید و کولاک و مسدود شدن جاده قوچان - درگز، امدادگران هلال احمر ۱۰۰ دستگاه خودروی گرفتار را رهاسازی کرده و ۶۰ نفر را اسکان دادند.

امدادرسانی به سرنشینان ۱۰۰ دستگاه خودروی گرفتار در برف جاده قوچان- درگز
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمد رضایی رکن آبادی افزود: در پی مسدود شدن جاده قوچان به درگز از ظهر دیروز (چهارشنبه) سه تیم عملیاتی متشکل از ۹ نفر از پرسنل و نجاتگر شعبه با چهار دستگاه خودرو تویوتا، پیکاب، یونیماک و نیسان به محور اعزام شدند.

وی ادامه داد: ۶۰ نفر از مسافران ۲ دستگاه اتوبوس نیز در مسجد مهدیه اسکان داده و تعداد ۷۰ تخته پتو در بین آنان توزیع شد، عملیات امدادرسانی در ساعت ۲۳ و ۵۰ چهارشنبه شب به پایان رسید.

رییس جمعیت هلال احمر قوچان بیان کرد: در حال حاضر ۲ پایگاه امداد و نجات بین شهری شهید یوسف کلاهدوز در محور قوچان به چناران و پایگاه شهید بابا محمد رستمی در محور قوچان به فاروج در آماده باش کامل هستند.

رکن آبادی گفت: همچنین کلیه پرسنل، نجاتگران و امدادگران شعبه به حالت آماده باش هستند تا در سریع ترین زمان ممکن خدمات امدادی را به مردم ارائه دهند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha