تحولات منطقه

مدیرعامل شرکت گاز کردستان بر لزوم مصرف بهینه سوخت با توجه به سرمای هوا تاکید کرد و گفت: مشترکان می‌توانند با کاهش یک درجه‌ای دمای اتاق و محیط، ۶ درصد مصرف گاز طبیعی را کاهش دهند.

تاکید مدیر شرکت گاز کردستان بر لزوم مصرف بهینه سوخت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

احمد فعله‌گری اظهار کرد: با توجه به هوای سرد و یخبندان، مصرف گاز طبیعی در کشور به ویژه کردستان افزایش قابل توجهی داشته است و باید مشترکان احساس مسئولیت کرده و بهینه سوخت مصرف کنند.

وی افزود: مصرف روزانه گاز مشترکان استان در چند روز اخیر رکورد چند سال اخیر را شکست و به ۱۶ میلیون و ۳۰۰ هزار مترمکعب رسید.

مدیرعامل شرکت گاز کردستان یادآور شد: با وجود سرمای شدید هوا و یخبندان، در هیچ نقطه‌ای از استان گزارش قطعی یا افت فشار گاز گزارش نشده است.

فعله گری تاکید کرد: مشترکان زمانی که از منزل خارج می‌شوند وسایل گازسوز را خاموش و از لباس گرم در منزل استفاده کنند، ضمن اینکه استفاده از پرده ضخیم و پنجره دوجداره، تاثیر قابل توجهی در کاهش هدر رفت انرژی دارد.

وی ادامه داد: رعایت دمای رفاه(۲۰ درجه) در منزل، تنظیم پکیج روی دمای ۵۰ تا ۶۰ درجه و خاموش کردن وسایل گرمایشی اتاق‌های غیرنشیمن، در کاهش مصرف گاز بسیار موثر است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha