تحولات منطقه

یک رسانه آمریکایی، رئیس رژیم صهیونیستی و سفیر عربستان در واشنگتن را از جمله مهمانان یک ضیافت ناهار در داووس اعلام کرد و نوشت: دو طرف درباره آینده منطقه ابراز خوش‌بینی کردند.

ناهار مشترک اسحاق هرتزوگ و سفیر عربستان در آمریکا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تارنمای آمریکایی «جویش اینسایدر» در گزارشی نوشت: مهمانان حاضر در مراسم امضای شورای صلح دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا پس از این مراسم به ضیافت ناهار دعوت شدند.

ریما بنت بندر بن سلطان بن عبدالعزیز آل سعود سفیر عربستان در آمریکا و اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی از جمله مهمانان این ضیافت ناهار بودند.

براساس این گزارش ادعایی، مهمانان حاضر در این ضیافت ناهار درباره آینده پروژه عادی سازی روابط تل آویو با کشورهای عربی و اسلامی موسوم به معاهده آبراهام ابراز امیدواری کرده اند.

جویش اینسایدر به نقل از یکی از مهمانان حاضر در این ضیافت ناهار نوشت: شاهزاده ریما بنت بندر و هرتزوگ اظهارات خوش‌بینانه‌ای درباره آینده منطقه مطرح کردند.

همچنین در این ضیافت ناهار، سلمان بن حمد آل خلیفه ولیعهد بحرین و خلدون المبارک مدیرعامل و مدیر اجرایی شرکت سرمایه‌گذاری مبادله امارات نیز حضور داشتند.

رژیم صهیونیستی تلاش می کند تا عربستان را وادار به امضای معاهده آبراهام کند. ریاض، به رسمیت شناختن حقوق فلسطینی ها و دریافت برخی تضمین های امنیتی و نظامی را از جمله شروط امضای این معاهده اعلام کرده است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha