مهدی مجیدی افزود: با تلاش مجموعه مدیریت ارشد استان پیگیری های مختلفی از طریق وزارت راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه برای تامین اعتبار و ادامه عملیات اجرایی راه آهن انجام گرفت و در صورت ادامه روال کنونی، ۲ همت به طرح در دست ساخت راه آهن خرم آباد – دورود تزریق می شود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر این طرح تعطیل نیست و برای تسریع در روند نیز مقرر شده است تا پایان سال نیز ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد تومان برای آن تخصیص یابد.
وی تاکید کرد: پروژههای کلانی مانند راهآهن نیازمند اعتبارات سنگین و پایدار هستند و طولانی شدن اجرای آنها بیشتر ناشی از تورم، کاهش ارزش پول و شرایط اقتصادی کشور است، به گونهای که امروز برای تکمیل زیرساخت راهآهن به چندین همت اعتبار نیاز داریم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان افزود: بیش از ۳۰ درصد مسیر ۱۱۴ کیلومتری راه آهن خرم آباد – دورود به دلیل شرایط خاص توپوگرافی و کوهستانی، تونل و اجرای آن نیازمند عملیات پیچیده فنی، انفجار و تملک اراضی است، اما روند اجرا متوقف نشده و با وجود محدودیتها در حال پیشرفت است.
مجیدی با اشاره به پیشرفت ۶۰ درصدی این طرح اظهار داشت: راه آهن طرح ضروری و از زیرساخت های حیاتی توسعه به شمار می رود بنابراین تیم اجرایی و مدیریتی استان با همدلی و هم افزایی برای تکمیل آن تلاش می کند چراکه راهآهن خرمآباد – دورود به عنوان گام نخست اتصال لرستان به شبکه سراسری ریلی کشور در سال نخست بهرهبرداری، ظرفیت جابهجایی ۹.۷ میلیون نفر مسافر و ۶.۴ میلیون تن بار را خواهد داشت.



نظر شما