تحولات منطقه

بیشتر استان‌های کشور از موج آنفلوانزا خارج شدند اما ۳.۸ عفونت‌های تنفسی همچنان آنفلوانزاست.

پایان طوفان آنفلوانزا؛ بیشتر استان‌ها در امان هستند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

آخرین گزارش مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت نشان می‌دهد که در بازه زمانی ۲۷ دی تا ۳ بهمن ۱۴۰۴ نسبت موارد دارای علائم عفونت‌های تنفسی، هم در مراجعان سرپایی و هم در مراجعان بستری، کاهش یافته است به طوری که ۹.۹ درصد از مراجعان سرپایی، دارای علائم شبه آنفلوانزا و ۸ درصد از مراجعان بستری، دارای علائم تنفسی شدید بوده‌اند.

در این نظام مراقبت دیده‌وری، از میان ۲۰۸ نمونه تنفسی گرفته شده از مراجعان با تظاهرات تنفسی، میزان موارد مثبت آزمایش آنفلوانزا ۳.۸ درصد و میزان آزمایش‌های مثبت کرونا، کمتر از یک درصد بوده است.

در این هفته نسبت نمونه‌های مثبت از نظر آنفلوانزا، در مقیاس کشوری، هم در بیماران سرپایی و هم در بیماران بستری، کاهش نشان داده و به کمتر از محدوده آستانه هشدار بالا، رسیده است. نسبت نمونه‌های تنفسی مثبت از نظر کرونا همچنان در سطح پایینی قرار دارد.

نقشه‌های زیر، توزیع جغرافیایی درصد مثبت شدن آنفلوانزا در میان موارد عفونت‌های حاد تنفسی را از ابتدای آذر تا سوم بهمن به تفکیک دانشگاه‌های علوم پزشکی نشان می‌دهد. رنگ‌بندی این نقشه‌ها بیانگر شدت نسبی گردش ویروس در مناطق مختلف کشور در هفته‌های اخیر است.

وزارت بهداشت , بهداشت و درمان , آنفلوانزا ,

یافته‌های حاصل از نظام مراقبت غیردیده‌وری حاکی از آن است که در هفته منتهی به سوم بهمن، درصد آنفلوانزای استان‌های آذربایجان غربی، گلستان و کهگیلویه و بویراحمد حدود ۲ برابر آستانه هشدار بالا، استان‌های آذربایجان شرقی و هرمزگان ۱.۵ برابر آستانه هشدار بالا و استان‌های کرمانشاه، مازندران و گیلان برابر با آستانه هشدار بالاست و همان‌طور که در نقشه هفته پایانی دی ماه نشان داده شده، بیشتر استان‌های کشور از موج آنفلوانزا خارج شدند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha