تحولات منطقه

۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۷
کد مطلب: ۱۱۲۷۶۴۱

تیم فوتبال استقلال فردا (دوشنبه) در شرایطی به مصاف پیکان خواهد رفت که برای این جدال تقریبا همه بازیکنان خود را در اختیار دارد.

ساپینتو با دست پُر مقابل پیکان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تیم فوتبال استقلال فردا (یکشنبه) در هفته نوزدهم لیگ برتر باشگاه‌های ایران به مصاف پیکان خواهند رفت.

این بازی برای ریکاردو ساپینتو با یک اتفاق ویژه همراه است. آبی‌پوشان که از ابتدای فصل بازیکنان زیادی را به دلیل مصدومیت در هر مسابقه از دست داده بودند، برای این جدال تقریبا همه بازیکنان خود را در اختیار دارند.

به جز مهران آنتونیو آدان که چهار کارته اخطاره و جلال‌الدین ماشاریپوف که در قطر پایش را به جراحی کرده، سایر نفرات این تیم برای جدال با خودروسازان تهرانی مشکلی ندارند.

این اتفاقث دست ساپینتو را برا اعلام یک ترکیب دلخواه باز گذاشته و او می‌تواند با خیالی آسوده ترکیب تیمش را انتخاب کند.

استقلال که در حال حاضر به‌صورت مشترک با تراکتور در صدر جدول رده‌بندی قرار دارد امیدوار است تا در این مصاف خانگی سه امتیاز کامل را به دست آورده تا همچنان در کورس قهرمانی قرار داشته باشد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha