تحولات منطقه

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه چهارشنبه گفت که «سازمان‌های تروریستی» در آفریقا و جنوب شرق آسیا و همچنین در ناآرامی‌های ایران و ونزوئلا از پایانه‌های استارلینک استفاده کردند.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه: سازمان‌های تروریستی از استارلینک در ناآرامی‌های ایران و ونزوئلا استفاده کردند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

زاخارووا اظهار کرد: استفاده غیرقانونی مشترکان پایانه‌های استارلینک در اعتراضات اخیر ایران و تحولات ونزوئلا در سال ۲۰۲۴ و همچنین نقش این سامانه اینترنتی ماهواره‌ای در پشتیبانی از عملیات رزمی گروه‌های مسلح اوکراین و سازمان‌های تروریستی در جنوب شرق آسیا مشهود است.

وی افزود که نگرانی دولت‌ها از تهدیدهای ناشی از استارلینک باعث شد که ۲۹ دسامبر (هشتم دی ماه) شورای امنیت سازمان ملل به درخواست روسیه نشستی غیررسمی در این باره تشکیل دهد.

وی افزود: اعضای سازمان ملل تاکید کردند که چنین شرکت‌هایی باید به حاکمیت و قوانین داخلی کشورهایی که در آنجا فعالیت می‌کنند، احترام بگذارند.

اوکراین هفته گذشته استارلینک را متهم کرد که به نیروهای روسیه اجازه داده است که از پایانه‌های این شرکت استفاده کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha