ابوالفضل جلالی مدافع استقلال در نشست خبری پیش از بازی رفت با الحسین اردن در دور رفت مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا سطح دو، گفت: خوشحالیم که در این مرحله هستیم، این نتیجه زحمات و تلاش بازیکنان و کادرفنی است. ما اینجا هستیم که از نام استقلال دفاع کنیم.
وی با بیان اینکه در اردوی پیش فصل در ترکیه با الحسین اردن یک بازی تدارکاتی داشتیم، افزود: سرمربی با آنالیز این تیم نکات لازم را به ما گفته است. بازیکنان بسیار خوب و جوانان باانگیزهای داریم. نشان دادیم که استقلال یک تیم جنگنده است. نمونه آن بازی قبلی بود که تا دقایق آخر جنگیدم و نتیجه لازم را کسب کردیم.
جلالی تاکید کرد: امیدوارم بازی خوبی را تجربه کنیم. البته دیدار سختی خواهد بود. با توجه به اینکه بازی برگشت در زمین حریف بازی سختی خواهد بود، به دنبال این هستیم که در بازی فردا هوادارانمان را شاد کنیم.
گفتنی است که استقلال و الحسین اردن، فرداشب(سهشنبه ۲۱ بهمن) در دوبی امارات در بازی رفت مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا سطح دو به مصاف هم میروند. بازی برگشت نیز، سهشنبه ۲۸ بهمن برگزار خواهد شد.



نظر شما