تحولات منطقه

هفدهمین پیش‌نشست ششمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع)، با محوریت بررسی معناشناختی صفت «رضا» و تبیین ارزش و جایگاه آن در منظومه فضایل اخلاقی، با سخنرانی حجت‌الاسلام دکتر جمال سروش، در شهر مقدس قم، برگزار می‌شود.

معناشناسی صفت رضا و جایگاه آن در فضایل اخلاقی با تأکید بر سیره امام رضا (ع)
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

این نشست علمی ـ تخصصی به همت مجمع عالی حکمت رضوی، با همکاری دبیرخانه ششمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع) و دانشگاه تهران و با مشارکت گروه علمی فلسفه اخلاق برگزار می‌شود و درصدد است با رویکردی فلسفی و تحلیلی، یکی از مفاهیم بنیادین اخلاق اسلامی را مورد واکاوی عمیق، قرار دهد.

در این پیش‌نشست، حجت‌الاسلام دکتر جمال سروش با تمرکز بر معناشناسی صفت «رضا»، به بررسی ابعاد مفهومی، معرفتی و اخلاقی این فضیلت می‌پردازد و جایگاه آن را در نظام اخلاق اسلامی، تبیین می‌کند.

این نشست روز سه‌شنبه ۲۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۴، ساعت ۱۹، در شهر قم، و اتاق جلسات مجمع عالی حکمت اسلامی واقع در خیابان ۱۹ دی، کوچه ۱۰ برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق لینک https://vc.hekmateislami.com/rooms/۰۹t-jcx-kis-uce به‌صورت مجازی در این نشست شرکت کنند.

گفتنی است، ششمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع) باهدف تبیین، تعمیق و گسترش معارف رضوی در حوزه‌های مختلف علمی، فرهنگی و اجتماعی، با مشارکت نهادهای علمی و دانشگاهی داخلی و بین‌المللی برگزار می‌شود. برگزاری پیش‌نشست‌های تخصصی این کنگره، زمینه‌ساز گفت‌وگوی علمی میان اندیشمندان و تولید ادبیات علمی نوین در حوزه اخلاق و اندیشه رضوی است.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha