تحولات منطقه

کارشناس پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: تا پایان هفته جاری جوی پایدار برای استان و مشهد پیش‌بینی شده که با افزایش و انباشت آلاینده های فسیلی و صنعتی در مشهد و شهرهای صنعتی استان همراه خواهد بود.

آلاینده‌های فسیلی و صنعتی در راه مشهد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سارا حکمی افزود: از عصر امروز انباشت آلاینده‌ها آغاز و تا پایان هفته ادامه دارد.

وی اضافه کرد: همچنین از عصر جمعه تا شنبه آینده نیز افزایش شدت وزش باد و ابرناکی و بارندگی در نیمه شمالی استان پیش‌بینی شده است.

کارشناس پیش‌بین هواشناسی خراسان رضوی عنوان کرد: روند افزایشی دما در مشهد و استان آغار شده چنانکه دمای هوای روزانه مشهد با حدود ۱۰ درجه افزایش نسبت به روز گذشته به ۲۵ درجه در پایان هفته می‌رسد.

حکمی افزود: دمای هوای مشهد در ۲۴ ساعت گذشته بین چهار تا ۱۵ درجه در نوسان بود و امروز نیز کمینه دمای هوا در این کلانشهر به هفت درجه و دمای روزانه به ۲۰ درجه می رسد.

وی اضافه کرد: در ۲۴ ساعت گذشته قوچان با دمای صفر و داورزن با ۱۸ درجه به ترتیب سردترین و گرمترین شهرهای استان بودند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha