تحولات منطقه

۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۹
کد مطلب: ۱۱۳۱۳۸۰

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور گفت: در دولت چهاردهم تلاش بر این بوده که زنان جایگاه‌ تشریفاتی نداشته باشند، بلکه در فضاهای تصمیم‌گیری و مؤثر حضور داشته باشند.

چند پست‌ مدیریتی به زنان رسیده است؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

زهرا بهروزآذر ، با تأکید بر رویکرد دولت چهاردهم در بهره‌گیری از ظرفیت زنان در سطوح تصمیم‌سازی و مدیریتی، گفت: برای نخستین‌بار چهار زن در دولت حضور دارند. بیشترین انتصابات زنان تا امروز بطور مستقیم توسط رئیس‌جمهور انجام شده است و تاکنون ۲۱ حکم از سوی رئیس‌جمهور برای انتصاب زنان در مسئولیت‌های مختلف از جمله ریاست سازمان استاندارد و عضویت در کمیته‌های شورای پیگیری قانون اساسی صادر شده است. همچنین در حال حاضر حدود ۲۸ معاون وزیر زن در کشور مشغول فعالیت هستند؛ عددی که در هیچ دوره‌ای سابقه نداشته است. همچنین در سطح مدیریت‌های استانی به‌عنوان نمونه در استان فارس چهار فرماندار زن منصوب شده‌اند که بیشترین تعداد فرمانداران زن در میان استان‌های کشور به شمار می‌رود و این رقم در ایران تکرار نشده است. در برخی استان‌ها نیز برای نخستین‌بار فرمانداران زن منصوب شده‌اند.

وی با اشاره به رویکرد وزارت کشور در این زمینه خاطرنشان کرد: نخستین حکم فرمانداری که وزیر کشور صادر کرد، مربوط به یک بانوی کرد اهل سنت بود. همچنین، امروز شاهد حضور بخشداران زن در کشور هستیم.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور با ارائه آماری از حضور زنان در مدیریت‌های محلی و قضایی گفت: در حال حاضر بیش از ۳۷۰۰ دهیار زن، بیش از ۱۶ شهردار زن و بیش از ۱۰۰۰ قاضی زن در کشور فعالیت می‌کنند.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور تاکید کرد: در دولت چهاردهم تلاش بر این بوده که زنان جایگاه‌ تشریفاتی نداشته باشند، بلکه در فضاهای تصمیم‌گیری و مؤثر حضور داشته باشند. امروز برای نخستین‌بار شاهد حضور زن در هیئت نظار بانک مرکزی، ریاست سازمان خصوصی‌سازی و ریاست سازمان هواشناسی کشور هستیم؛ مسئولیت‌هایی که کاملاً عملیاتی، کلیدی و اثرگذارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha